11 величних фотографій найкрасивіших бібліотек Парижа і Риму (фото)

212

Бібліотека – це величний храм людських пізнань, що таїть в собі особливу духовну магію. Це не просто будівля, де зберігаються книги, це – щось більш грандіозне. Саме тому багато бібліотек світу можна порівняти з прекрасними витворами мистецтва. Так, принаймні, бачить їх фотограф Френк Бобот.

Френк завжди захоплювався книжками. Можливо, саме завдяки їм у нього виникла ідея створити цикл робіт під назвою «Будинок книг». В об’єктиві, як ти вже здогадався, бібліотека у всьому її величності.

Приміщення цих бібліотек мають величезну історичну цінність, це справжні пам’ятники архітектури. Високі стелі, розкішні люстри, картини на стінах – все це відображене в знімках Бобота. Його фото викликають неймовірний трепет і захват. Адже по-іншому і бути не може!

Національна бібліотека Франції (Париж)

Міжуніверситетська бібліотека Сорбонни (Париж)

Бібліотека Анжеліка (Рим)

Бібліотека Сент-Женев’єв (Париж)

Міжуніверситетська бібліотека Сорбонни (Париж)

Бібліотека Vallicelliana (Рим)

Сенатська бібліотека (Париж)

Бібліотека Сент-Женев’єв (Париж)

Бібліотека Мазаріні (Париж)

А поки Френк продовжує знімати храми науки, ти можеш насолодитися фотографіями найкрасивіших бібліотек світу в об’єктивах інших фотографів почитати про 5 найбільш величних бібліотек світу. Повір, вони не менш прекрасні! Покажи це своїм друзям, поділися з ними крапелькою цієї неперевершеної краси!



• не пропусти