Meizu 16G отримає Snapdragon 855, ємну батарею, але головне – він ігровий

    187

    Для багатьох ідея ігрового смартфона на Android виглядає дещо дивною. Навіщо знадобилося таке окреме позиціонування? Це справедливо більше для ПК, а в мобільній сфері при покупці актуального флагманського смартфона користувач автоматично отримує максимум потужності на найближчі пару років, в тому числі і з точки зору ігор. Але мабуть виробники в спробі пожвавити ринок і інтерес до мобільників пішли на випуск пристроїв, орієнтованих переважно на геймерів.

    Щоб не відставати від конкурентів, створити свій ігровий смартфон вирішила і Meizu. Новинка отримає назву Meizu 16G, а про її вихід стало відомо від самого Хуан Чжана, засновника і керівника компанії. Він заявив, що геймерський мобільник оснастять платформою Snapdragon 855 і акумулятором ємністю від 4000 до 4500 мАг.

    Цікаво, що топ-менеджер підкреслює, що Meizu 16G не позиціонуватиметься як флагман, він створений з акцентом на ігри і коштувати він буде дешевше. Це може означати лише те, що компанія випустить смартфон з актуальною платформою і пристойною кількістю оперативної пам’яті, на який навісять ярлик «ігровий», але це буде аж ніяк не максимально заряджений продукт з інженерної точки зору.

    Чи отримає Meizu 16G «злий» і агресивний геймерський дизайн, невідомо.



    • інші новини