Sony PlayStation 5: коли представлять і коли надійде в продаж

    181

    Актуальне в даний час покоління ігрових консолей надійшло в продаж ще в кінці 2013 року, а відтоді пройшло понад п’ять років, за які технології зробили крок далеко вперед. З кожним днем все більше число людей не влаштовує якість графіки навіть на PS4 Pro і Xbox One X, не кажучи вже про їх прості версії, де з графічним оформленням справи йдуть ще гірше. Весь світ вже буквально вимагає появи на полицях магазинів новинки в особі Sony PlayStation 5 і, на щастя, чекати її появи у продажу занадто довго не доведеться.

    В даний час, на початку 2019 року, багато користувачів задають питання, коли ж довгоочікувана Sony PlayStation 5 буде офіційно представлена публіці, адже під час анонсу виробник повинен показати не тільки зовнішній вигляд консолі, але ще і розкрити всі подробиці про неї, починаючи від технічного оснащення і закінчуючи програмним забезпеченням. За найсвіжішими даними відразу від декількох джерел, новинку анонсують вже влітку нинішнього року, тобто приблизно через півроку.

    Станеться це не в рамках E3 2019 в червні, а на окремому заході самої Sony, який вона проведе окремо, запросивши на нього обране коло журналістів. Є всі підстави вважати, що PS5 представлять публіці вже в липні-серпні, давши можливість протестувати її в рамках конференції. Що ж стосується того, коли дана приставка надійде в продаж, то тут все досить просто – всі джерела стверджують, що купити PlayStation 5 покупці зможуть в першій половині 2020 року.

    При цьому ніхто з джерел не може сказати, надійде консоль нового покоління в продаж відразу по всьому світу, або ж тільки в якихось окремих регіонах. Можна лише з упевненістю сказати, що в першій половині 2020 року купити Sony PlayStation 5 зможуть жителі Японії і США, де продукція даного виробника завжди була доступна раніше, ніж в інших країнах.



    • інші новини