Упирі та лісовики заборонили: співачка-“кримнашистка” поскаржилася на скасування концерту в Києві

    183

    Російська співачка з українським корінням  Наташа Корольова, якій на п’ять років заборонено в’їзд в Україну, поскаржилася на те, що її концерт в Києві, який планувався на 14 грудня, не відбувся.

    Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.

    Артистка опублікувала фото, де вона в синьому пишному платті, і написала проникливе звернення до шанувальників.

    Не думала я тільки, не гадала, що упирі та лісовики під проводом Баби Яги і Змія Горинича, під яскравий і псевдо-патріотичний спіч Солов’я Розбійника, вивергаючи ненависть і прокляття на мою адресу, з’являться на моїй улюбленій, добрій батьківщині Україні!!“, – поскаржилася Королева.

    Упирі та лісовики заборонили: співачка- "кримнашістка" поскаржилася на скасування концерту в Києві (1)

    Сьогодні, 14 грудня в моєму рідному Києві повинен був відбутися мій концерт! Я так хотіла в цей важкий час подарувати моїм землякам відчуття радості й умиротворення! Не дали!!! Сильно злякалися! Так сильно, що не просто заборонили концерт, а заборонили корінний киянці бачити своїх рідних, друзів відвідувати могили близьких“, – впевнена артистка.

    Вона також заявила, що “добро переможе зло” і вона приїде до Києва. Російські шанувальники Королевою поспівчували українцям, які “через політику втратили можливість почути таку талановиту співачку”.



    • інші новини