Розробники YouTube випустили велике оновлення – з’явився таймер сну і багато іншого

    95

    Розробники YouTube випустили масштабне оновлення відеохостингу на всіх платформах. Про це повідомляє TechCrunch.

    Насамперед оновили стандартний плеєр: додали можливість регулювати швидкість відтворення з кроком 0,05 натисканням на кнопки «-» і «+», збільшили текст і прев’ю, а також прискорили відгук на дії користувача. Одним із помітних нововведень став міні-програвач на смартфонах, який тепер можна переміщати по всьому екрану всередині програми та масштабувати. Також додано функцію таймера сну для запланованого вимкнення відео.

    Крім того, плейлисти тепер можна складати спільно з друзями та персоналізувати обкладинки власними або згенерованими зображеннями, а запрошення до плейлисти можна надсилати навіть за допомогою QR-кодів.

    Для відеоблогерів впровадили можливість додавати досягнення для передплатників у YouTube та YouTube Music. Користувачі можуть отримати спеціальні значки за активне прослуховування виконавців, раннє підключення платної підписки або правильні відповіді на вікторини.

    Оновлений клієнт YouTube для телевізорів отримав підтримку коротких роликів Shorts з можливістю читати коментарі та виконувати інші дії всередині платформи, не перериваючи перегляду відео.