Токен STG: що це і чи має інвестиційний потенціал?

    6

    Stargate token – це цифрова монета перспективного криптопроєкту Stargate Finance. Задум стартапа полягає в наданні Stargate Finance Bridge – протоколу ліквідності, за рахунок якого можна проводити обмін стейблкоінов між різними мережами, сумісними з віртуальною машиною Ефіріум (EVM). Сьогодні Stargate Bridge підтримує Ethereum, Avalanche, BNB Chain, Polygon (MATIC) та ін. Головну роль у функціонуванні платформи грає нативний токен STG. Курс криптовалюти залишається на доступному рівні для покупки, що дозволяє кожному стати частиною цього проєкту.

    Що таке Stargate Finance?

    Це кросчейн-протокол ліквідності, який є основою Omnichain DeFi. Завдяки цьому протоколу процес передачі нативних активів між блокчейнами значно спрощується. Як результат – користувачі та децентралізовані додатки можуть працювати з уніфікованими пулами ліквідності. Оцінюючи курс криптовалют онлайн, варто також розібратися, з яких основних компонентів складається Stargate Finance:

    • Компонент перенесення – дає можливість обміну нативними монетами між блокчейнами у співвідношенні 1:1. При цьому діє гарантована миттєва завершеність.
    • Компонент пулів – дозволяє постачальникам ліквідності робити внесок у протокол STG та отримувати нагороду в стейблкоінах під час кожного переказу через платформу.
    • Компонент ферм – постачальники ліквідності Stargate можуть формувати токени пулу ліквідності, за що їм нараховуватиметься винагорода у вигляді STG. Коли у крипти курс підвищиться, ви можете заробити на продажу монет.

    Зверніть увагу на дельта алгоритм – інноваційний метод балансування ресурсів. Цей алгоритм спрямовано на використання уніфікованої кросчейн-ліквідності, щоб створити новий клас кросчейн-мостів. Подібні мости цікаві з позиції того, що вони дозволяють працювати з нативними монетами та одночасно забезпечують миттєву та гарантовану завершеність транзакцій.

    STG – нативний токен проєкту: курс по криптовалютам можна відстежувати на великих біржах. Використовувати монету можна кількома способами, де найбільш затребувані – стейкінг та управління. Тримачі криптовалюти STG можуть стейкати токени, щоб отримати veSTG – токен управління Stargate. Токен veSTG необхідний для того, щоб голосувати з питань керування платформою. Враховуйте, що тривалість періоду стейкінгу безпосередньо впливає на право голосу, яке доступне стейкеру.

    Інвестиційні можливості токена STG

    На сьогодні криптовалюта Stargate Finance (STG) торгується на понад 70 криптобіржах, серед яких Binance, WhiteBIT, Coinbase, KuCoin, Kraken та ін. На цих платформах ви можете відстежувати вартість криптовалют, а також проводити власний аналіз проєктів, використовуючи вбудовану аналітичну панель. Максимальний торговий обсяг спостерігається за торговою парою STG/USDT. Загальна пропозиція монет становить 1 млрд. На сьогодні в обігу перебуває понад 204 млн. токенів.

    Криптовалютний ринок загалом має потенціал до зростання, але Stargate Finance особливо вирізняється серед інших проєктів. Його головні переваги – унікальні технології та постійний розвиток. Завдяки цьому монета STG має всі шанси стати лідером у міжланцюгових обмінах. Тому вкладення в Stargate Finance в довгостроковій перспективі здатні принести своїм власникам гарний прибуток. Але не варто забувати про ризики, які необхідно оцінювати перед інвестиціями у будь-який проєкт.