Реквізити для допомоги «Охматдиту» після російського обстрілу: як підтримати лікарню

    376

    Дитяча лікарня «Охматдит» постраждала від російського обстрілу зранку 8 липня. У зв’язку з цим лікарня надала реквізити Фонду для пожертв, аби допомогти у відновленні.

    Підтримати лікарню можна переказавши кошти безпосередньо на рахунок медичного закладу або за реквізитами фонду, які розміщені на офіційному сайті «Охматдиту».

    За словами київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок обстрілу постраждали 16 осіб, семеро з них – діти. П’ятнадцять постраждалих госпіталізували, і, на жаль, двоє людей загинули.

    Очільник МОЗ Віктор Ляшко повідомив, що ракета пошкодила токсикологічний корпус лікарні, де діти отримували діаліз, а також операційні, реанімаційні та онкологічне відділення зі спеціальними стерильними умовами.

    Нагадаємо, 8 липня росія здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Президент Володимир Зеленський заявив, що росіяни запустили понад 40 ракет різних типів, атакуючи Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Було пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру та дитячу лікарню «Охматдит» у Києві.

    Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до низки міжнародних організацій з закликом відреагувати на цей варварський обстріл лікарні.



    • інші новини