Vivat видає книгу про Валерія Залужного: як генерали стають легендами

    318

    Харківське видавництво Vivat представляє першу книгу про попереднього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У книзі “Залізний генерал. Уроки людяності” детально розповідається про його становлення, стратегічні рішення та перші дні повномасштабного вторгнення. Про це пише УП.Культура.

    У видавництві Vivat поділилися, що читачі зможуть дізнатися більше про генерала Залужного як керівника, батька та чоловіка. Книга відкриває його стратегії та рішення, які мали значний вплив на хід війни.

    “Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно,” – такими словами запам’ятався Валерій Залужний. Генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова зазначила, що цей проєкт відкриває історичну постать Залізного Генерала.

    Авторкою книги стала Людмила Долгоновська, яка працювала радницею зі стратегічних комунікацій Головнокомандувача ЗСУ у 2021-2023 роках. Протягом цього часу вона постійно працювала із Залужним, переймаючи його досвід.

    “Цією книжкою я засвідчую лідерство генерала Залужного і його внесок у нашу боротьбу за свободу,” – розповідає Людмила. “Це моє величезне ‘дякую’ Валерію Залужному за його служіння своїй державі.”

    Видавництво вже показало макет обкладинки майбутньої книги. Видання можна передзамовити на сайті Vivat. Одночасно з релізом паперової книги у серпні вийде її аудіоверсія в застосунку Абук.

    Валерій Залужний був головнокомандувачем Збройних сил України з 2021 по 2023 рік. У 2022 році журнал Time включив його до списку 100 найвпливовіших людей світу. У лютому 2024 року він був звільнений з посади й призначений Володимиром Зеленським поважним послом України у Великій Британії.



    • інші новини