Топ 10 найбільш незвичайних і забавних свят світу (10 фото)

2145

Весна повільно, але вірно вступає у свої права, що неймовірно тішить і бадьорить.
Ми деколи жартуємо, що душа бажає свята набагато частіше, ніж вони відзначені в календарі. Думаєте, це справа непоправна? Ви помиляєтеся! І зараз я це доведу. Вихідні держава на ці свята навряд чи виділить, але якщо відсвяткувати незвичайний день, можна отримати масу позитивних емоцій і неймовірний заряд бадьорості!

1.День кішки

День кішки
Сьогодні ми вже вели розмову про найдорожчі кішки, тому сьогодні їм по праву дістається перша строчка в нашому списку. Ви знали, що у кішок є свій власний день? Виявляється, є, і відзначається він 1 березня. Засмучені, що не знали цього в перший день весни? Нічого страшного, хіт-парад свят тільки почався!

2.День інтернету

День інтернету
Тільки уявіть собі, яким був би наш світ без всесвітньої павутини? Істотно менше спілкування, складності з отриманням інформації недоступність половини того, без чого ми вже не уявляємо життя! Інтернет от прямо зараз дозволяє нам з вами спілкуватися. Хіба це не чудово? Відзначаємо в календарі 30 вересня.

3.День млинців

День млинців
Всі ми любимо смачно поїсти, а вже коли пропонують тоненькі хрусткі рум’яні млинці …. Ну як тут встояти? Зобов’язані ми цим святом жінці, яка не послухалася приписів про Великий піст і потайки смажила млинці. І от халепа, саме в цей момент задзвонив дзвін, а в ті часи це означало тривогу! Так і кинулася жінка з двору в фартушку, та з млинцем на сковорідці. Думаєте, забули? Ні, так точно досі і бігають. 12 лютого.

4.День жінок

День жінок
Жінки – народ невгамовний, як вони можуть зупинитися на одних тільки млинцях? Жінкам потрібне своє свято. І не сподівайтеся, що я зараз про міжнародний жіночий дні! Це свято називається трохи простіше – день жінок. Однак у цей день представниці прекрасної статі не приймають подарунки, а діють! 29 лютого жінка пропонує руку і серце! Подумаєш, молодий чоловік не поспішає кликати заміж, потрібно всього лише дочекатися цього свята. А про те, що він проводиться тільки в Ірландії, ми тактовно промовчимо, нехай діляться святами!

5.День блондинок

День блондинок
І знову про представниць слабкої статі, все-таки відчувається восьме березня, ох відчувається! Окреме свято відвоювали блондинки. Так, не дивуйтеся, всі володарки світлої шевелюри мають повне право відзначати своє свято 31 травня. Від них не відстають руді, втім, тут розмежування за статевою ознакою відсутній геть, тому всі руді і в канапушках 7 вересня дружно відзначають в календарі!

6.День оголених чоловіків

День оголених чоловіків
Якби ми продовжили перераховувати тільки жіночі свята, то навіть у переддень 8-го березня сильна половина людства затаїла б образу. Тому терміново розповідаємо про абсолютно неймовірне дійство, на яке здатні тільки сміливі чоловіки! У день оголених чоловіків в Японії кращі представники чоловічої половини населення облачаються тільки лише в стегнову пов’язку, попередньо очищаються в храмі, а потім всі дружно біжать вулицями залучати удачу! Буває і пов’язку втрачають, що вже тут, витрати погоні за фортуною.

7.День туалету

День туалету
Раз вже ми дісталися так таких інтимних подробиць, варто згадати і таке оригінальне свято, як день туалету. Думаєте, де він святкується? У Сінгапурі! І не просто так, саме Сінгапур славиться ідеальною чистотою і естетичністю туалетних кімнат. 19 листопада представники багатьох країн світу приїжджають обговорити нагальні питання, і в один з таких з’їздів навіть затвердили освіту всесвітньої туалетної організації!

8.День степлера

День степлера
Що вже говорити про такі важливі людські потреби, як туалети, якщо своє окреме свято заслужив навіть звичайний, нічим не примітний степлер. Ніхто не сперечається, штучка ця корисна, але віддавати їй ціле 5 березня? Ну, це вже справа вирішена, будемо ми його святкувати чи ні, святом він залишиться. А чому б і не повеселитися з такого забавного приводу?

9.День граненого стакана

День граненого стакана
Кожна людина якщо і не розповідала, то однозначно чула жарти над неабияк повеселілою без особливого приводу компанією, мовляв вони відзначають день граненого стакана. І всі думали, що це тільки жарт такий. А ось і ні! День граненого стакана існує і святкується в день його народження, завтра – 11 вересня.

10.День смайлика

День смайлика
Ну і завершити сьогоднішню розмову хотілося б на дуже позитивній нотці. А що ж може бути позитивніше смайла? Цим простим способом передати свої емоції співрозмовнику, який знаходиться по той бік екрану, ми зобов’язані Професору Скотту Фалкону. Винайшов він його 40 років тому, 19 вересня.

Так давайте ж дарувати один одному посмішки всіма можливими способами!