Відомі українки приміряли розкішні купальські вінки (фото)

4895

Відомі українські знаменитості приміряли вінки-обереги в рамках спеціального фотопроекту Kupalagirls by 23-59.com.ua.

Відповідні світлини з’явилися на сайті 23-59.com.ua, пише ВСВІТІ.

Головними героїнями фотопроекту, які приміряли образи казкових лісових фей, стали співачки Марія Яремчук, Слава Камінська з гурту “НеАнгелы”, Санта Дімопулос, телеведучі Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Тетяна Терехова, співзасновниця G.Bar Сабіна Мусіна, а також власниця Fairmont Grand Hotel Kyiv та наречена ведучого Олександра Скічка Єлизавета Юрушева.

Для кожної з дівчат був створений ексклюзивний вінок з яскравого букета, який, згідно з повір’ями, служить не тільки прикрасою образу, але талісманом, що захищає від усякої нечисті і дарує силу на заплановані звершення.

Так, Марія Яремчук приміряла вінок з жоржин.

В давні часи квіти були найдоступнішими і найбільш популярними прикрасами для дівчат. Але, як відомо, добре забуте старе завжди повертається, відроджується в новій якості. Я люблю експериментувати з образами і, як справжня гуцулка, із задоволенням приміряла беззмінний атрибут святкування Івана Купала“, — розповіла Марія.

Марія Яремчук «Жоржина»

Образ Кароліни Ашіон доповнив вінок з колоритних півоній, які відповідають яскравый зовнішності самої телеведучої. Півонії в українській традиції символізують жіночу красу і мудрість, а в компанії з мальвами і трояндами прирікають свою володарку на віру, надію, любов і благополуччя у всіх життєвих сферах.

Кароліна Ашіон «Півонія»

Василісу Фролову ми відобразили в вінку з волошок, які вже своєю назвою ідеально підійшли теледіві. Волошка, крім іншого, уособлює доброту серця і людяність. А ще це потужний оберіг від зла і лихої долі.

Василіса Фролова «Волошка»

Тетяна Терехова позувала в вінку з будяків – квітці з найсильнішою енергетикою проти злих духів. Саме чортополох захищає від заздрості і очищає атмосферу навколо, що ніколи не буде зайвим для красивої успішної дівчини і молодої мами.

Тетяна Терехова «Чортополох»

Для Сабіни Мусіної був обраний вінок з дзвіночків, які співзвучні з дзвінким сміхом і іскрою в очах бізнес-леді. До того ж, дзвіночок – символ вдячності, відкритого серця і щирості – всього, що безпомилково асоціюється з Сабіною.

Сабіна Мусіна «Дзвоник»

Славі Камінській ми запропонували вінок з троянди-ружі, який, здається, був просто приречений їй духом свята. Адже опис ружі говорить, що ця квітка символізує саме життя: зелень – це радість, колючки – печаль, а квіти – це слава.

Слава Камінська «Ружа»

Для Санти Дімопулос був створений вінок з купальських трав, які є синонімом здоров’я, молодості, краси. Санта, яка крім творчості, відома своїми спортивними успіхами і притриманню принципів здорового способу життя, як раз є посланцем всіх цих характеристик.

Санта Дімопулос «Зілля»

Єлизавета Юрушева постала в вінку з лілій – символі дівочих чар, взаємної любові і оберіг в далеких мандрах. Невловима ніжність, любов і пристрасть до подорожей – це як раз ті категорії, які найбільш точно говорять про Лізу, якби нас попросили описати її в трьох словах.

Єлизавета Юрушева «Лілея»

Джерело 23-59.com.ua, Фото: Ден Бобров



• не пропусти