4 перевірених способи знайти житло для оренди у Львові

709

Пошук квартири для оренди на тривалий термін у Львові мало чим відрізняється від цього ж процесу в інших містах України. Є кілька перевірених варіантів, за допомогою яких люди знаходили собі помешкання у найкоротший термін.

Агрегатор і сайти оголошень

Останнім часом саме інтернет потенційні орендарі використовують найчастіше для пошуку житла для подальшої оренди. Створено безліч сайтів, на яких власники нерухомості й ріелтори публікують оголошення. Перевірити їх усі майже нереально – таких ресурсів у мережі десятки. Оренда квартир у Львові з ЛУНом – це можливість заощадити час на перегляді численної кількості сайтів, адже цей агрегатор збирає оголошення з різних сайтів на одній сторінці для зручнішого перегляду.

Однак це не єдина перевага пошукової системи. Плануючи зняти помешкання у Львові, варто визначитися з майбутнім районом проживання. Після чого вибрати його у пошукових фільтрах системи – пропозиції будуть показані саме з цієї частини міста. Карта, доступна на сторінці, дозволить оцінити зручність розташування помешкання. Є ще й інші фільтри, які допоможуть зменшити результати пошуку: за ціною, кількістю кімнат, лише новобудови чи варіанти без посередників тощо.

Знайомі й соціальні мережі

Тим, хто давно живе у Львові й має широке коло знайомих, не завадить оголосити про наміри орендувати квартиру. Можливо, у когось з товаришів є друг, який якраз шукає орендаря для свого помешкання або ж погодиться підселити людину до себе.

Ще одна можливість знайти нерухомість для оренди через «використання» друзів – це публікації в соцмережах. Для цього потрібно створити пост з текстом і яскравою картинкою для привертання уваги, яким потім поділяться друзі. Таке повідомлення може за кілька днів розлетітися по всій соціальній мережі, що значно підвищить шанси знайти прийнятну квартиру.

Агентства нерухомості

Цей спосіб підійде для тих, хто не має часу й бажання самостійно відшуковувати орендодавців. Певні вимоги до квартири пояснюються ріелтору, який потім підбирає відповідні помешкання для клієнта. Цей варіант зручний у всьому, крім економії. За послуги агента доведеться сплатити 50-100% вартості місячної оренди помешкання.

Публікація оголошень

Оголошення про пошук житла можна подати у львівські газети, в яких є розділ «Нерухомість». Можна й просто вибрати район Львова, в якому хотілося б жити, і пройтися там, розклеюючи об’яви на стовпи й під’їзди будинків. Після цього потрібно лише чекати дзвінка від потенційного орендодавця.



• не пропусти