Розкішний готель Viceroy Bali, Індонезія (18 фото)

532

Розкішний п’ятизірковий бутик-готель Viceroy Bali стоїть поряд з селищем Убуд – важливим культурним центром індонезійського острова Балі. Комфортабельні вілли, що підносяться над мальовничою долиною річки, були відкриті в 2005 році. При їх оформленні використовувався класичний англійський стиль в поєднанні з традиційними балійскими елементами декору.

Двадцять п’ять тропічних хатин діляться на п’ять категорій, що розрізняються внутрішнім облаштуванням спалень (одна або два ліжка в спальні, одна або дві спальні на віллі), басейнів, розміщених повністю під відкритим небом або частково під дахом, і наявністю або відсутністю альтанки-балі.

На кожній віллі є своя ванна кімната з мармуровою ванною і душем, кондиціонер, телевізор, телефон, можливість виходу в Інтернет.

На території бутік-готелю працює один з кращих ресторанів Балі – CasCades. У ньому раді всім – і гостям Viceroy Bali, і туристам, які проживають в інших місцях. Ресторан спеціалізується на французькій кухні.

На вершині пагорба розташовується СПА-центр «The Lembah Spa», в якому нарівні з традиційними проводяться ще й унікальні СПА-програми, розроблені спеціально для відпочиваючих Viceroy Bali. У бутик-готелі є загальний басейн, сауна, конференц-зал, кінотеатр, бібліотека і пральня.

Безпосередня близькість до Убуд забезпечує постояльців Viceroy Bali можливістю доторкнутися до давньої індонезійської культури. Королівський палац Убуда, Ліс мавп, Музей Антоніо Бланко та інші пам’ятки Балі будуть цікаві всім без винятку відпочиваючим.

viceroy-bali-01

viceroy-bali-02

viceroy-bali-03

viceroy-bali-04

viceroy-bali-05

viceroy-bali-06

viceroy-bali-07

viceroy-bali-08

viceroy-bali-09

viceroy-bali-10

viceroy-bali-11

viceroy-bali-12

viceroy-bali-13

viceroy-bali-14

viceroy-bali-15

viceroy-bali-16

viceroy-bali-17

viceroy-bali-18



• не пропусти