Дочекалися! Sony сама буде знімати фільми за мотивами хітів PlayStation

    106

    Sony має намір показати, скільки можливостей Голлівуд втратив за цей час.

    Компанія Sony вирішила більше не чекати, коли великі голлівудські студії звернуть увагу на її знамениті ігрові всесвіти і запустять у виробництво відповідні фільми та серіали.

    На цьому тижні було оголошено про створення кіностудії PlayStation Productions, яка буде займатися виробництвом фільмів і серіалів, заснованих на популярних іграх Sony. Остання буде допомагати в дистрибуції нового контенту. Фахівці вважають, що тим самим Sony має намір показати, скільки можливостей Голлівуд втратив за цей час.

    В останні роки нинішні співробітники PlayStation Productions уважно стежили за вкрай успішним підходом, який використовувався для кіноадаптацій знаменитих всесвітів Marvel, набираючись досвіду і отримуючи найкраще враження про те, як працює індустрія. Адже хто, як не співробітники Sony і підрозділи PlayStation краще знають ігрові світи, а також те, що обожнюють шанувальники. Ось в Sony і вирішили почати знімати відповідні фільми за допомогою своїх же людей.

    Найголовніше полягає в тому, що PlayStation Productions вже запустила у виробництво кілька проектів, хоча конкретні назви не уточнюються.



    • інші новини