Xiaomi випустила дитячу Bluetooth-колонку вартістю $ 22

    261

    У минулому році Xiaomi анонсувала дитячу іграшку Mi Bunny Storyteller Mini з вбудованим накопичувачем для завантаження музики. Нова версія отримала вбудований модуль Bluetooth і перетворилася на повноцінну портативну колонку.

    Що це таке?

    Гаджет у вигляді фірмового кролика Xiaomi розрахований на дітей віком до 6 років. Він укладений у міцний корпус з ABS-пластика. Шапка і вушка зроблені з харчового силікону, здатного витримати натиск зубів малюка, що прорізуються. Об’єм пам’яті збільшився з 8 до 16 гігабайт, також з’явилася можливість прослуховування аудіо зі смартфона.

    Компанія співпрацює з китайським сервісом Jiqid для завантаження дитячих аудіоказок, веселих пісеньок, колискових і програм розучування слів. Це зроблено скоріше для зручності, бо контент можна брати з будь-яких джерел.

    У пристрої є 20 варіантів заспокійливих звуків, які допоможуть дитині заснути. Кролик управляється за допомогою кнопок на корпусі. Нижня включає кольорову підсвітку вушок, яка пульсує в такт музиці. Всередині знаходиться 40-мм динамік і акумулятор ємністю 800 мАг. Час автономної роботи виробник не уточнює.

    Скільки коштує?

    На домашньому ринку нова версія Xiaomi Mi Bunny Storyteller Mini коштує ті ж 149 юанів, це близько $ 22 за поточним курсом. На популярних онлайн-майданчиках оригінальна модель MITU Mini Story Teller без Bluetooth обійдеться як мінімум в $ 30.



    • інші новини