Xiaomi пояснює чому Redmi Note 7 видає такий хороший звук

    5868

    Як тільки компанія Xiaomi представила смартфон Redmi Note 7, в той же день цей девайс буквально підірвав ринок бюджетників. Спочатку основний акцент був зроблений на вражаючу для свого цінового сегмента 48-мегапіксельну камеру.

    Потім, через кілька днів після презентації, нам розповіли про приголомшливі захисні властивості. Виявилося, що смартфон здатний витримувати багаторазові падіння з досить великої висоти, а також стійко переносити удари каблуком, котитися зі сходів всередині металевого відра, колоти горіхи, розбивати кавуни і багато чого ще.

    Тепер же Xiaomi опублікували пост в Weibo, де сказано наступне: «Нас часто запитують, як нам вдалося досягти такої чудової якості звуку в смартфоні Redmi Note 7?». А нижче йде детальний опис з ілюстраціями. Цікаво, що ніхто особливо і не цікавився цим питанням, тому що в реальності смартфон видає просто непоганий звук (не більше того), але Xiaomi пояснили, що всередині смартфона встановлений досить великий резонатор, а також деякі флагманські компоненти від Apple і Samsung.

    Також смартфон застосовує технологію динамічного діапазону посилення звуку (DSM), що, за словами Xiaomi, теж дуже важливо. Крім того, під час дзвінка користувач може вручну підвищити гучність на 40% вище максимальної, а також відключити подвійне шумозаглушення мікрофона, щоб його голос був максимально гучним.



    • інші новини