5 налаштувань безпеки в iOS 12, які ви захочете змінити

    209

    Після довгих очікувань iOS 12, нарешті, вийшла. Нові пакети програмного забезпечення в операційній системі містять безліч нових функцій безпеки і конфіденційності. Ось, що потрібно зробити, щоб використовувати нові настройки і убезпечити свій пристрій.

    – Увімкніть режим USB Restricted Mode, щоб ускладнити злам пристрою.

    Цей режим не дозволяє підключати до вашого iPhone або iPad якісь аксесуари, коли він заблокований більше години. Це завадить хакерам використовувати спеціальні інструменти, щоб обійти код блокування і отримувати ваші дані.

    Перейдіть в «Налаштування», потім виберіть пункт «Touch ID і пароль» і введіть свій пароль. Тоді перейдіть вниз і переконайтеся, що USB-аксесуари не дозволені на екрані блокування (На iPhone X необхідно перевірити настройки Face ID).

    – Переконайтеся, що автоматичні оновлення iOS включені.

    Кожен раз, коли ви оновлюєте свій пристрій, він отримує безліч виправлень безпеки для запобігання збоїв або крадіжки даних.

    Відкрийте «Налаштування», зайдіть в пункт «Основні», потім виберіть «Оновлення програмного забезпечення» і включіть автоматичні оновлення.

    – Встановіть більш надійний пароль

    Протягом багатьох років за замовчуванням використовувався чотиризначний код, а тепер це комбінація з шести цифр.

    Але довжину пароля можна і розширити, для цього потрібно відкрити «Налаштування», потім виберіть пункт «Touch ID і пароль» і введіть свій пароль. Потім перейдіть до «Змінити пароль» і за допомогою параметрів встановіть власний цифровий код з потрібною кількістю символів.

    – Увімкніть двофакторну аутентифікацію

    Це один з кращих способів захистити обліковий запис. Якщо хтось вкрав ваш пароль, їм в будь-якому випадку буде необхідний ваш телефон, щоб увійти до вашого профілю.

    Для активації функції зайдіть в «Налаштування» і натисніть на своє ім’я. Потім перейдіть до «Пароль і безпека», просто натисніть «Включити двофакторну аутентифікацію» і дотримуйтесь інструкцій.

    – Змініть повторно використовувані паролі

    В iOS 12 є функція – аудит пароля. Завдяки чому, менеджер паролів сповістить користувача, якщо виявить, що один і той же пароль використовується для декількох сервісів.

    Перейдіть в «Налаштування», виберіть пункт «Пароль і безпека» і потім зайдіть в «Паролі веб-сайтів і додатків». Поряд з кожною обліковим записом буде відображатися невеликий застережливий символ, який розпізнає пароль що повторно використовується.



    • інші новини