Час роботи OnePlus 8T здивував. Порівняння з Galaxy S20 FE і OnePlus 8 Pro

    684

    Жовтень запам’ятається презентацією OnePlus 8T. Природно, що ми не могли обійти стороною цю модель і вирішили влаштувати їй свій фірмовий тест автономності, щоб зрозуміти, наскільки живучим вийшов флагман і в плані тривалості роботи вийшов апгрейд або даунгрейд в порівнянні з тим же OnePlus 8 Pro.

    При випуску OnePlus 8T компанія махнула рукою і не стала нарощувати кількість міліампер в акумуляторі. Схоже, що ставку зробили на оптимізацію і приріст швидкості зарядки. У комплекті зі смартфоном іде зарядка Warp Charge на 65 Вт, вона підійде і для зарядки іншої електроніки.

    Підсумки тесту показали, що батарейки на 4500 мАг цілком вистачає для того, щоб спокійно жити від одного заряду повний день при активному використанні, а то і більше при невеликому навантаженні. Цієї ємності цілком достатньо, щоб задовольнити апетити потужної платформи і ненажерливого 120-Гц дисплея. Тут допомагає 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей і оболонка OxygenOS 11, а також у смартфона немає проблем з оптимізацією.

    Треба віддати належне компанії і її розробникам, які в випадку з автономністю OnePlus 8T явно не схалтурили і спрацювали на совість. На етапі анонсу смартфона були побоювання, що батареї на 4500 мАг буде замало і чогось такого чекати в плані тривалості роботи точно не варто. І компанії вдалося здивувати, запропонувавши не просто стерпну, а хорошу автономність з урахуванням всіх факторів. OnePlus 8T гідний наступник ряду попередників.

    При цьому новинку вдалося серйозно обійти за тривалістю роботи OnePlus 8 Pro, хоча у останнього трохи більшої діагоналі дисплей і роздільна здатність 2К. Але в будь-якому випадку компанії вдалося зробити міцний і добротний флагман, де автономність роботи можна віднести до його достоїнств.



    • інші новини