Google урізає роздільну здатність куплених фільмів з HD до 480p

    259

    Судячи з усього, обмеження тимчасове.

    Користувачі сервісів Google почали скаржитися на неприємну проблему — обмеження роздільної здатності відтворення куплених фільмів.

    Завдяки синхронізації і тісному зв’язку акаунтів, до всіх фільмів, купленим в Google Play Movie&TV (Google Play Фільми), можна отримати доступ через сервіс YouTube. Ця приємна особливість екосистеми Google раптом обернулася неприємностями — на YouTube з’явилося обмеження по роздільній здатності всього у 480p при відтворенні куплених фільмів, навіть якщо оплачена версія HD.

    Згідно з повідомленням тематичного ресурсу Android Police, це тимчасове обмеження було введене з минулого тижня. При відтворенні на YouTube фільмів з Google Play Movies, користувач стикається з найвищою доступною роздільною здатністю 480p. Варіанти відтворення в вищій роздільній здатності, такій як 720p і 1080p, просто недоступні.

    Представники YouTube підтвердили, що відключення HD викликано «технічною проблемою», однак подальших подробиць вони не повідомляють, також як і термінів зняття обмеження.



    • інші новини