Названа вартість iPhone SE 2 і вона вища, ніж передбачалося

    1289

    iPhone 9 (або iPhone SE 2) може стати реальністю вже в цьому році. І станеться це може в березні. А ще це цілком може бути перша модель компанії заради якої не будуть влаштовувати масштабний івент.

    Ходять чутки, що Apple вже приступила до виробництва iPhone 9 і в першому кварталі з конвеєра зійдуть 6 млн одиниць. А всього компанія випустить в цей період 46 млн трубок різних моделей.

    Аналітик Кріш Санкар, який працює в компанії Cowen, заявляє про те, що у своїй базовій комплектації смартфон буде коштувати $475, а не $399 як передбачалося раніше. Якщо його прогноз збудеться, то найдоступнішим смартфоном в модельному ряду Apple буде iPhone 8, а не iPhone 9.

    До речі, iPhone 9 або iPhone SE 2 – це не єдині назви, які пророкують новинці. Так, є ті, хто вважає, що називати її будуть iPhone mini або iPhone 8c/8s. Побічно той факт, що апарат увіллється в сімейство «вісімок», підтверджують зображення, на яких він постає в дизайні iPhone 8.

    Про сам iPhone 9 відомо, що він отримає дисплей діагоналлю 4,7 дюйма, потужний чип Apple A13 Bionic, фірмову кнопку «Додому» і 3 Гб оперативки.

    Навіщо компанії компактний і відносно недорогий смартфон? Серед найбільш ймовірних причин його появи на ринку називають необхідність розширити модельний ряд пристроїв Apple і запропонувати доступний iPhone, який буде працювати на збільшення продажів і дозволить компанії бути серед лідерів в табелі рангів найбільших виробників смартфонів.

    Джерело: imore