Названа дата виходу 16-дюймового MacBook Pro

    75

    Він отримає CPU Intel останнього покоління і дискретні відеокарти AMD.

    Компанія Apple готує стільки нових апаратних рішень, що вони просто не вписуються в графік запланованих офіційних заходів. Тому частина новинок (навіть дуже важливих начебто AirPods нового покоління з шумозаглушенням) виходить просто за фактом, без якихось попередніх повідомлень. За даними джерела, так буде і з 16-дюймовим MacBook Pro.

    Як повідомляється, Apple почала цей тиждень з невеликих закритих прес-брифінгів (для цього у неї є спеціальне приміщення в Нью-Йорку), на яких журналістів ознайомлять із новинкою. В такому випадку офіційна прем’єра 16-дюймового MacBook Pro відбудеться в середині тижня, тобто завтра або післязавтра. З огляду на репутацію ресурсу, що приводить ці дані, швидше за все так і станеться.

    Про 16-дюймовий MacBook Pro вже багато говорилося, але має сенс узагальнити попередні подробиці. Очікується, що ноутбук отримає клавіші надійного ножичного типу, ще тонші рамки екрану, дисплей роздільної здатності 3072×1920 пікселів, видозмінену сенсорну смужку Touch Bar, процесори Intel останнього покоління і дискретні відеоадаптери AMD – Radeon RX 5300M або 5500M.

    Джерело: 9to5Mac



    • інші новини