Vivo S5 отримає рекордно малу селфі-камеру

    150

    Найменша врізана в екран камера, при цьому роздільна здатність становить 32 Мп.

    Минулого тижня в базі даних китайського регулятора TENAA з’явилися офіційні зображення нового смартфона Vivo S5, який оснащений так званою «камерою-діамантом». Таку назву камері дали через віддалену схожість її форми з діамантом.

    Тепер же з’явився новий офіційний рендер, який демонструє лицьову і задню панелі смартфона. Основну камеру ми вже обговорили, прийшла черга фронтальної, бо для цього є серйозний привід.

    Перевірений інсайдер Ice Universe стверджує, що саме Vivo S5 отримає рекордно маленький отвір в екрані під фронтальну камеру. У цьому році таких маленьких селфі-камер в дисплеях не було і не буде.

    На наступній фотографії Vivo S5 позує разом з Samsung Galaxy Note10 і Galaxy S10. Діаметр отвору складе трохи більше ніж 3 мм, при цьому камера має роздільну здатність 32 Мп.

    Чутки приписують Vivo S5 однокристальну систему Snapdragon 712, 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 8, 5 і 2 Мп. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4010 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

    Джерело: Ice Universe