З’явилися фото оновленого бебі-боксу: які речі тепер входять в комплект

    535

    Як ми уже повідомляли, в бебі-боксах, які почали видавати батькам новонароджених діток минулого року, з’явилися нові предмети, а їх загальна кількість збільшилась з 30 до 70 одиниць. В ЗМІ показали фото вмісту оновлених пакунків малюка. Що ж тепер входить в комплект?

    Як повідомляють в Мінсоцполітики, в набір додатково включили, зокрема, новий одяг для малюків (сорочечки, беретик, «царапки», слинявчик, комбінезон-трансформер демісезонний), маленька ковдрочка.

    Крім того, у пакунку малюка є розвиваючі іграшки для стимулювання зорових, слухових, тактильних відчуттів і рухових навичок, м’яка книга з високою контрастністю зображення, багатофункціональний розвиваючий килимок, засоби гігієни для новонародженого (крем під підгузок, ватяні гігієнічні палички, мило для прання дитячих речей, гребінець для волосся, губка для купання, а також засоби для мами — прокладки гігієнічні і післяпологові.

    «З 1 вересня 2018 року пакет малюка отримали понад 289 тисяч батьків новонароджених, що становить 97% від кількості народжених», – повідомляють в міністерстві.

    Джерело Факти