Sorry, mom: вибираємо татуювання

1474

Татуюваннями «грішили» ще задовго до сучасності. У різні епохи прикрашання тіла малюнками мало різне значення, проте вже ближче до наших часів тату остаточно набуло визначення «мистецтво».

Стилів та ідей щодо того, «щобтакенабити» існує безліч. Кольорові чи чорно-білі, олдскул або ж дотворк – все на ваш розсуд. Головне – це сам малюнок, ідею якого може запропонувати майстер або ж ви самі, якщо вистачає фантазії на щось, крім знака безкінечності на зап’ястку.  Хтось хоче виділитись із натовпу, а хтось просто обожнює «розфарбовувати» своє тіло, в будь-якому випадку татуювання потребує креативу та терпіння. Отож, цікаві ідеї для татуювань у різних стилях, на основі яких можна придумати те, яке підійде саме вам.

Дотворк

Досить популярний стиль у татуюванні, виконання якого складається із нанесення великої кількості крапок, які у результаті складають цілісний малюнок. Як правило, тату у цьому стилі за розміром досить великі, оскільки маленький малюнок з крапок виглядає не надто гарно.

Олд скул

Не менш популярний та не менш крутий стиль тату. З’явився він ще у далекому 19 столітті, тому і здобув таку назву. Найпопулярніші олд скул малюнки – якір, троянда, ластівка та серце.

Скетч стайл

Такі тату виглядають досить оригінально, вони не мають чітких окреслень та рамок. Як і ескіз будь-якого витвору мистецтва, татуювання скетч-стайл вирізняється неабиякою витонченістю та художністю виконання.

Акварель

Татуювання у цьому стилі дуже ніжні та «легкі». Це витончений живопис, де можна поєднати непоєднуване, що в будь-якому випадку виглядатиме гармонійно. Гра кольорів та форм – ось визначення для акварельних тату.

Мінімалізм

Простота та незвичайність водночас характерні для цього різновиду татуювань. Хочеться тату, яке б не акцентувало на собі багато уваги? Декілька ліній та штрихів – і шедевр у стилі «мінімалізм» готовий.

Це лише частина з того, що є у мистецтві татуювання. Існує безліч стилів та варіацій на будь-який смак, тому вмикайте фантазію, шукайте хорошого майстра та сміливо прикрашайте своє тіло малюнками.

автор Радюк Ольга спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти