11 чудових сімейних фільмів, які замінять дітям мультики

104510

Не тільки дорослі втомлюються від Смішариків, Лунтика, Щенячого патруля та інших мульт-персонажів – діти виростають і теж перестають радіти новим серіям улюбленого мультика.

Але у вас є альтернатива – включити один з нижчеперелічених фільмів і влаштувати душевний сімейний вечір.

Ненсі Дрю і потаємні сходи (Nancy Drew and the Hidden Staircase, 2019)

Привиди в будинку 80-річної Флори не дають старенькій спокою. Вікна та двері не відчинені, але створюється враження, що живе вона не одна. 16-річна школярка-детектив Ненсі Дрю не може і не хоче залишатися осторонь, адже розслідувати таємниці – її покликання. Тим більше, що в цій справі дивним чином виявляється замішана і її сім’я.

Пригоди маленького Ремі (Rémi sans famille, 2018)

Підкинутий хлопчик Ремі дізнається, що його всиновили. Суворий батько не бажає годувати «чужу дитину» і виставляє хлопчика за двері. На щастя Ремі, його бере під опіку мандрівний артист Віталіс. Разом герої відправляються в захоплюючу подорож по всій Франції, стають кращими друзями і знаходять справжню сім’ю.

Втеча з Фіоною (Saving Flora, 2018)

Зірка циркового шоу слониха Фіона вже не та, що була раніше. Вона не може виконувати складні трюки, а глядачів завжди треба чимось дивувати. Власник цирку вирішив позбутися непотрібної артистки, але його 14-річна дочка Дон врятувала слониху. Одного разу вночі ця парочка втекла з цирку назустріч пригодам і вільному житті.

Пригоди Мії та білого лева (Mia and the White Lion, 2018)

Юна Міа переїжджає разом з батьками з дощового Лондона в жарку Південну Африку. Батько дівчинки купив ферму з розведення тварин, і тепер турбота про різноманітних звірів і птахів – основна робота сім’ї. Героїня не рада зміні клімату та оточення. І все ж через якийсь час Міа знаходить віддушину в новонародженому білому леві, якого дівчинка нарікає Чарлі.

Чародійка (Vildheks, 2018)

Клара була звичайною школяркою до тих пір, поки її не подряпала дивна чорна кішка. Несподівано дівчинка знайшла дар спілкуватися з тваринами і дізналася, що вона – одна з небагатьох диких відьом, вартових дикої природи, що оберігають наш світ.

Таємниця дому з годинником (The House with a Clock in its Walls, 2018)

kinopoisk.ru

Сирота Льюїс переїжджає жити до свого дядька Джонатану в Мічиган. Дивовижний будинок, в якому живуть дядько і племінник, здається, живе своїм життям – в ньому відбуваються чудеса. І правда, добродушний Джонатан виявляється бешкетним добрим магом. Але, раз в світі є магія і добрі чарівники, значить, існують і злі.

Собаче життя / Собаче життя 2 (A Dog’s Purpose, 2017 & A Dog’s Journey, 2019)

Зворушлива історія собаки, яка проживає безліч життів, змінюючи при цьому свою породу і господарів. Але при цьому вона не забуває самого першого – хлопчика Ітана. Перероджуючись в новій шкурі, пес сподівається знову зустрітися зі своїм коханим господарем.

Дракон Піта (Pete’s Dragon, 2016)

У лісі знаходять 6-річного Піта: худого, зголоднілого, брудного, але живого. Хлопчик каже, що вижити йому допоміг його кращий друг – величезний зелений дракон Елліот. Зрозуміло, хлопчикові ніхто не вірить, але факт, що він стільки років прожив без чужої допомоги серед дикої природи, вражає. Грейс, жінка, що знайшла хлопчика, вирішує дізнатися все про сім’ю Піта і з’ясувати, що ж це за дракон.

Пінгвіни містера Поппера (Mr. Popper’s Penguins, 2011)

Яку тільки свиню часом не підкладе доля! Ну, або навіть не свиню… Том Поппер отримує в спадок шістьох пінгвінів. Працювати з новими сусідами неможливо, шикарні апартаменти перетворюються в морозилку, а пінгвіни витівки майже доводять Тома до в’язниці. Але не закохатися і не пробачити цих бешкетників просто неможливо!

Пригоди Паддінгтона / Пригоди Паддінгтона 2 (Paddington, 2014 & Paddington 2, 2017)

З дрімучих лісів Перу в Англію приїжджає добре, ввічливе і акуратне ведмежа, що належить до рідкісного виду говорящих перуанських ведмедів. У малюка благородна мета – він хоче стати справжнім джентльменом. Ведмежаті везе: прямо на станції він знайомиться з дружним сімейством Браунів, яке з радістю запрошує Паддінгтона жити до себе.

Белль і Себастьян / Белль і Себастьян: Пригоди тривають / Белль і Себастьян: Друзі навік (Belle et Sébastien, 2013/ Belle et Sébastien, l’aventure continue, 2015/ Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre, 2018)

Сирота Себастьян живе в невеликому селі з дідом-пастухом, чекає закінчення Другої світової війни і все ще вірить, що його мама повернеться додому. У хлопчика тільки один друг – бездомна гірська собака по кличці Белль, така ж самотня, як і Себастьян. Місцеві жителі знаходять розтерзану вівцю і тут же вирішують покарати єдиного можливого винуватця – Белль. Себастьян усіма силами намагається зберегти життя дорогій йому істоті.



• не пропусти