Як вибрати свою легендарну ручку Parker

327

Ручка Parker для того, хто піклується про свій діловий імідж, значить більше, ніж приналежність для письма. Вона стала атрибутом і аксесуаром людини, який займає певне положення в суспільстві, демонстрацією матеріального благополуччя. Елітна категорія канцтоварів відрізняється неповторним дизайном та якістю матеріалів.

Протягом десятиліть ручки Parker приносять успіх своїм власникам, а назва марки стало загальними символом достатку. Якщо ви вирішите подарувати елітну канцелярію своєму другові чи діловому партнеру, ― це без слів скаже про вашу повагу до нього.

Класифікація виробів фірми Parker

Покупців приваблює вибір дизайну елітної канцелярії. Класифікувати вироби фірми можна за такими параметрами:

  • За серіями (від Parker 45 до ParkerVector, ParkerJotter та інших);
  • за матеріалами виготовлення;
  • за особливостями гравіювання в якості корпоративного подарунка;
  • за вартістю.

Також є розподіл ручок на:

  1. Пір’яні ручки Parker ― у колекції фірми десятки видів і розмірів пір’я, так що кожен може підібрати варіант до душі. Рівень чорнила регулюється системою, яка сконструйована без вад. В якості подарунка такий вид ручки підійде керівнику.
  2. Для матеріалу корпусу використовують сплав металів ― дорогоцінне золото і срібло, а також сталь, нікель і латунь. Золоте покриття надає ручкам заможний вигляд і стійкість до корозії. Щоб знизити ризик зносу сталі і золота, на той край наносять особливий склад. Є процеси, які при виготовленні пір’яних моделей виконуються вручну.
  3. Ролери ― завдяки збалансованій системі регулювання подачі чорнила, писати зручно навіть з легким натисканням. З безперервністю ручка Parker малює елементи довжиною 1,2 км. Особливість ролерів — водяні чорнило, формула яких нагадує ще ту, що використовувалася в перших моделях. Вони забезпечують плавне письмо і не змиваються водою, не тьмяніють з часом. Чорнило для цієї групи існують виключно чорного і синього кольору.
  4. Кулькові ручки Parker ― користуються попитом за рахунок чистоти і акуратності листи, невисоку вартість у порівнянні з іншими видами. За традицією йдуть без ковпачка, а стрижень виконується зі структурованого карбіду вольфраму. Вона буде писати і в стані невагомості, наприклад, на космічній станції. Стрижень несе в п’ять разів більше пишучого чорнило, ніж звичайні ручки.

Де придбати на подарунок елітну канцелярію

Купувати вироби Parker рекомендують упродавця,  який пройшов перевірку. На сторінці інтернет-магазину Gold.ua пір’яні й кулькові ручки Parker представлені з гарантією і доставкою по всій Україні. Вибирайте Parker своєї мрії!



• не пропусти