7 пізнавальних книжок для літнього дозвілля дошкільнят

530

Коли літо вже в повному розпалі і навколо сила силенна пригод, просто неможливо відмовитися від ще однієї – фанової легкої книги, яка зробить відпочинок вашого малюка водночас веселим та корисним. Ми підготували список книг від видавництва Ранок, з якими “дослідити” літо можна ще креативніше.

1. Моя книга природи. Комахи саду.  Олівія Косно

Розфарбувати жука – це вже ніяка не проблема. На сторінках цієї книги – це реальність. Кожний бажаючий зможе відчути себе справжнім науковцем й створити новий вид комашок за допомогою наліпок. Їх у книзі ціла купа. З цією книгою порівняти жуків на картинках із жучками у садку, вивчити їхні назви та дізнатися чим харчуються – веселе завдання. Під час мандрівок у пригоді стануть книги цієї серії, бо з ними можна вивчити морських мешканців, тварин лісу та навіть динозаврів.

2. Міні-книжки. Авторська група “МАГ”

Інколи книги цієї серії можна сплутати із шоколадкою, бо за розміром та ціною вони майже однакові. Легкі та веселі історії для діток, які швидко “ковтають” інформацію та постійно бажають дізнатися щось новеньке. З цією серію малюк зможе послухати нові історії, розмалювати улюблених героїв, дізнатися важливі факти про все-все-все і почати вивчати літери та цифри.

3. Малюємо тварин. Коріна Бойренмайстер

Майбутній Казимир Малевич, можливо, вже зараз зростає у вашій родині, бо за цією книгою, використовуючи прості геометричні фігури він зможе зображати справжні шедеври. Авторка книги вчить, як за 4 кроки та за допомогою 5 найпростіших фігур намалювати  тварин зі всього світу.

4. Наука розповідає про океан. Нуріа Рока, Роза М. Курто

Під час відпустки до моря є гарна можливість познайомитися із його мешканцями й дізнатися детальніше про “світовий океан”. Ця книга стане пізнавальним  помічником у цьому знайомстві. Виявляється під водою існують вулкани, а якщо налити морську воду у банку і дати їй висохнути, дно банки вкриється сіллю. В серії також представлені книги, які допоможуть дізнатися про Землю, Всесвіт та різноманітну погоду.

5. Навчалочка. Збірник розвивальних завдань

Книга із безліччю наліпок та творчих завдань, які допоможуть розвинути мовлення дитини,  навчить її мислити, орієнтуватися у просторі вирішувати прості математичні завдання. Посібник створений з урахуванням програми дошкільнят і з ним літні канікули пройдуть з користю.

6. Пан Їжак. Олексій Потапенко

Книга мікс, яка містить розважальні історії про життя їжаків, а також пізнавальні факти, які варто дізнатися кожному маленькому книголюбу. Автор книги – Олексій Потапенко, розповідає про свій прообраз – їжака за іменем Фунь-Фунь, який без тями любить парфуми, немов людина. У книзі подані короткі поради у вигляді наліпок, виконуючи які кожен зможе захищати природу вже зараз. Побратими цієї книги “Пан Дельфін” та “Пан Вовк”, в яких яскраво відображена подібність  людей та тварин.

7. Кумон. Базові навички

Вперше українською мовою книги за японською методикою,  яка допомагає навчатися вже 4 млн. дітей зі всього світу. Кожний посібник – сходинка до засвоєння певної навички. Використовуючи книги для розвитку базових навичок дитина зрозуміє, як вирізати, клеїти та проходити лабіринти. Посібники Кумон допоможуть дітям навчитися нового на канікулах та стати більш самостійними і впевненими в собі.

Придбати ці та багато інших цікавих книг можна на сайті ranok.com.ua



• не пропусти