Незвичайні сексуальні пристрасті та відхилення (10 відхилень)

4424

У науці є таке поняття як парафілія. Це хворобливе порушення спрямованості статевого потягу і способів його задоволення. Воно не вважається психічним відхиленням, якщо нешкідливо для людини та людей навколо. Пропонуємо Вашій увазі підбірку десяти найбільш дивних і незвичайних сексуальних відхилень.

1. Парціалізм – це підвищений сексуальний інтерес до частин тіла, які вважаються несексуальними. Наприклад, до ступні (подофелія), до пахв (маскаланія), до носа (назофілія) і т.д.

2. Клізмофілія. Деякі люди отримують задоволення від введення собі в анус рідини за допомогою клізми. Їм подобається відчуття повноти і тиску в прямій кишці. Але це практика вимагає обережності й здорового глузду. Так в 2005 році на операційний стіл до хірургів потрапив чоловік, який ввів себі в анус епоксидну смолу. Смола відразу ж затверділа і без допомоги медиків чоловік вже не зміг її витягнути назад.

3. Мазохізм – одержання сексуального задоволення від болю, приниження і поневолення. Згідно з даними опитування журналу «Sex Research» лише шість відсотків опитаних любителів мазо вважають його сексуальним відхиленням і хотіли б змінити сексуальну поведінку.

4. Урофілія – сексуальне збудження від сечі. Тісно пов’язане з мазохізмом. Любитель «золотого дощу» збуджується від того, що хтось помочиться на нього або від того, що він сам помочився на когось.

5. Телефонна скаталогія. Людина робить дзвінки на незнайомі номери і розповідає щось сексуальне про себе, можливо навіть не зовсім правдиве, і пропонує приєднатися до інтим-бесіди.

6. Плюшофілія – сексуальний інтерес до опудал тварин. Може бути зосереджений тільки на одному якомусь вигляді тварин або поширюватися на всіх. Дослідження показали, що більшість плюшофілів чоловіки.

7. Дакрайфілія. Виявляється не у всіх чоловіків жіночі сльози геть відбивають бажання. Когось навпаки вони заводять. Так, наприклад, дакрайфіли спеціально доводять свого партнера до сліз різними способами, іноді використовуючи елементи мазохізму, і отримують від цього колосальне задоволення.

8. Фетишизм. Багато чоловіків вважають жінку, яка йде на високих підборах, сексуально привабливою. Але коли предметом жадання стає тільки взуття на каблуках, а не її прекрасна володарка, то мова йде про фетишизм. Найбільш частими фетишами є взуття і нижня білизна.

9. Тройлізм. Сексуальне збудження від спостереження за сексуальними іграми інших людей. Сюди ж можна віднести і груповий секс.

10. Акротомофілія – сексуальний інтерес до інвалідів. Як не дивно, але предметом жадання стає не сама людина, а його ампутовані частини тіла. Відомі випадки, коли люди йшли на видалення цілком здорових кінцівок тільки для того, щоб задовольнити свої сексуальні бажання.



• не пропусти