Товари та розваги для дітей у ТРЦ «Караван»

205

Тільки молоді батьки знають, як важко зайняти дитину під час тривалого, але такого потрібного шопінгу. Дорослим бути легко – прийшов, побачив потрібне і купив, а потім з чистою совістю пішов з друзями в кіно або кафе, нехай навіть і на іншому краю міста, але ось з малюками такий розвиток подій не пройде. Легко купити всі потрібні малюкові речі – від памперсів до пуховика або канцелярського приладдя, а також нагодувати, відправити в парк розваг або повісті на мультфільм можна в торгово-розважальному центрі «Караван».

Догляд за дітьми
У «Каравані» dnepr.karavan.com.ua/ розмістилися кращі магазини зі світовим ім’ям, в яких мамусі і татусі знайдуть все, що потрібно для догляду за найменшими. Так, наприклад Mothercare або Антошка можуть запропонувати найширшу лінійку одягу, білизни та аксесуарів як для майбутніх мам, так і для мам з найменшими покупцями. Підгузки, дитяча косметика, одяг, дитяче харчування – всі товари найвищої якості і з максимальним урахуванням вимог потреб мами і дитини. В Каравані ви знайдете все необхідне для догляду за вашими малюками

Одяг та іграшки
Будинок Іграшок, Bembi або Chicco – ці назви змушують тремтіти від захвату душі молодих мам і стискатися від страху гаманці таких же юних пап, адже стільки всього потрібно для молодшого члена сім’ї і скільки ще хочеться подарувати дитині, щоб будь-яке його бажання було задоволено. Одяг на будь-який вік, зріст або вага, коляски, люльки, постільна білизна і, зрозуміло, іграшки – що говорити, навіть дорослі не проти отримати всі ці милі і ніжні речі, які ви можете знайти в магазинах в Каравані. Приємний бонус для батьків, які стомлено забігають з чадом в магазини – тут ви знайдете ігрові майданчики для дітей і поки ті будуть грати в кубики або ляльки, ви спокійно можете відпочити в кріслі або купити все потрібно не чіпаючи дитини. В Каравані все створено для найзрічніших та найприємніших покупок.

Розваги
Якщо у вас ділова зустріч, а дитину нема з ким залишити вдома або ж ви хочете півгодини посидіти в тиші, випити кави і з’їсти улюблені суші, вам на допомогу прийдуть розваги для маленьких клієнтів ТРЦ «Караван». Ігрові майданчики з різними іграшками та обов’язковими няньками, кінотеатр для малюків і безліч дитячих свят і заходів – це, по суті, той же дитячий садок, але тут дитині буде куди цікавіше, а ви в той же час зможете або відпочити від ролі суворого батька або навіть пограти з малюком – адже всі ми в глибині душі ще діти.



• не пропусти