Як розносити жіноче та чоловіче шкіряне взуття

505

Кожному знайома така ситуація: ви купили босоніжки, туфлі чи черевики, але ходити в них зовсім не можете. Вони настільки тиснуть, що це перетворюється у справжнє катування. В результаті ви відкладаєте їх на одну із полиць шафи. Якщо є знайомі чи близькі, просто їм перепродаєте.

Але є ще третій варіант – розносити взуття, щоби воно стало комфортним. Одразу треба наголосити, що це крайні міри і на них варто піти лише в таких випадках:

  • Підходить по довжині чи ширині, а з іншим параметром проблеми.
  • Під кінець дня відчуваєте дискомфорт і втому.
  • Після намокання змінилося в об’ємі.

Якщо ж ви сумніваєтеся, то на сайті favoriteshoes.com.ua представлене жіноче шкіряне взуття, що 100% відповідає розмірній сітці виробників. Консультанти допоможуть обрати пару, якою ви будете задоволені. Щоб і самостійна покупка була вдалою – вивчіть декілька правил.

Оберігаємо себе від мозолів чи маленьких травм?

Більшість покупців, як роблять? Придбали туфлі чи черевики – й одразу їх надягли. Згодом починається: взуття тисне, з’явилися мозолі і не можна зробити жодного кроку.

Звісно, ніхто не відкидає, що ви могли помилитися з розміром. Але у більшості випадків ви просто порушуєте елементарні правила користування.

  • Нове взуття варто носити поступово. Вдягайте туфлі всього лиш на декілька годин. Походіть так тиждень.
  •  Знаєте, що завжди натираєте мозолі на пальцях чи на п’яті. Заклейте проблемні місця пластиром одразу, а не чекайте натирань.
  • Відчуваєте, що кросівки чи мокасини натирають ногу ззаду. Пройдіться по проблемному місцю воском, рідким милом або спиртом. Якщо вибираєте останнє, то будьте обережними. Слідкуйте, щоб рідина не потрапила на зовнішню поверхню.
  • Дискомфорт по всій стопі. Касторове масло допоможе вирішити проблему. Є ще спеціальні устілки, які можна придбати у будь-кому взуттєвому магазині.

Кардинальні міри

Буває і таке, що такі прості поради ніяк не допомагають. Варто братися до більш кардинальних методів. Але перед цим варто пам’ятати одне: з часом натуральна шкіра має здатність розтягуватися. Тому не перестарайтеся, а то потім не зможете носити чоботи чи черевики: вони будуть злітати.

  • Спирт

Одразу хочеться сказати, що це не зовсім підходить для лакованої поверхні. На ній можуть з’явитися тріщини. Єдине виключення: основа з тонкої натуральної шкіри.

А тепер до справи. Усю внутрішню поверхню змочуємо спиртом. На ноги надягаємо шкарпетки, а потім взуття і так ходимо декілька годин. Процедуру варто повторювати протягом кількох днів.

  • Мокрий папір

Ним набиваємо туфлі чи кросівки і даємо висохнути. Тільки подалі від приборів опалення.

  • Холод

Не рекомендується для літніх чи зимових варіантів.

У пакет наливаємо воду і поміщаємо у взуття. Ставимо у морозильну камеру до повного замерзання.

Звісно такі правила працюють і ефективно вирішують проблему. Але до них не варто вдаватися. А щоби вберегти себе від можливих неприємностей, запам’ятайте:

  • Точно знайте свій розмір. Не полінуйтеся поміряти ногу, а отримані результати зрівняти з таблицею виробників.
  • Здійснюйте покупки у другій половині дня, коли ноги трохи набрякли.
  • Якщо є така можливість, поміряйте омріяну пару і впевніться, що підходить. Після цього спокійно замовляйте за посиланням https://favoriteshoes.com.ua/ru/muzhskaja-obuv/f/material-leather/ чоловіче шкіряне взуття від найкращих виробників.

Підбираючи туфлі чи чоботи в інтернет-магазині FavoriteShoes, звертайте увагу не тільки на зовнішні деталі, але і на все інше. Така уважність допоможе підібрати ідеальну пару, яка стане вашою улюбленою. Приємних покупок.



• не пропусти