Питання та відповіді про систему «АвтоТак»

173

Коли учасник отримає автомобіль? Як проходить розподіл автомобілів та на кого він оформлюється? Чи може змінитися вартість автівки після підписання договору? Як можна вийти з програми?

Коли учасник отримає автомобіль?
Найголовніше питання, яке цікавить потенційних учасників програми «АвтоТак», — строки отримання автомобіля. Якщо ви збираєтеся скористатися такою фінансовою послугою, тоді треба усвідомити, що існує певний час очікування, і в цьому полягає головна відмінність придбання в групах від автокредитування або лізингу. Час отримання автомобіля залежить від багатьох факторів, але кожен, хто справно виконує свої обов’язки за договором, гарантовано отримає автомобіль. Якщо учасник зацікавлений в швидкому отримані власної автівки, то він окрім регулярних обов’язкових внесків може виплачувати авансові платежі, розмір яких визначає самостійно, з урахуванням власної платоспроможності.

Як проходить розподіл автомобілів та на кого він оформлюється?
Розподіл автомобілів серед учасників системи «АвтоТак» — цілком прозора та відкрита процедура, яку проводить адміністратор. Кожному учаснику, який справно виконує вказані в договорі умови, нараховують бали: відповідно, чим більше балів — тим швидше учасник отримає автомобіль. Все просто і зрозуміло!

Автомобіль, який купується за програмою «АвтоТак» оформлюється на ім’я учасника та є його власністю.

Чи може змінитися вартість автівки після підписання договору?
Вартість автомобіля під час підписання договору обов’язково фіксується, оскільки саме цей показник являє собою основний критерій розрахунку розміру щомісячних платежів та винагороди адміністратору.

Компанія «АВТО ПРОСТО» співпрацює зі Всеукраїнською корпорацією «Укр Авто», яка виступає в ролі постачальника. Оскільки автомобілі закуповуються після акумулювання на рахунку групи необхідної суми, існують певні ризики (хоч і дуже малі) підвищення вартості автомобілів у зв‘язку з нестабільністю економіки країни. Тож, під час дії договору вартість може змінюватися, і саме тому в інтересах учасників групи якнайшвидше зібрати необхідну суму та викупити всі автомобілі. Це — стимул!

Як можна вийти з програми?
Звичайно, у кожної людини можуть раптово змінитися плани та обставини життя, тому учасник може вийти з програми «АвтоТак». Але умови виходу залежать від того, чи був отриманий автомобіль.

Якщо учасник не отримав автомобіль і має намір вийти з програми, він повідомляє про своє рішення адміністратору групи у письмовій формі. Далі відбуваються дії, які вказані в договорі.

Якщо учасник отримав автівку, він може покинути групи лише за умови повної сплати обов’язкових платежів.

Сьогодні в інтернеті існує багато форумів та сайтів, де люди говорять, що придбання в групах — це брехня та обман. Зазвичай, такі відгуки залишають ті, хто до кінця не розібрався в умовах чи переплутав програму «АвтоТак» з автокредитуванням. Дізнатися більше деталей, ознайомитися з договором можна на офіційному сайті http://www.autotak.com.ua або у менеджера в найближчому представництві.