Алюмінієві вхідні двері

199

Німецька компанія Hörmann вже давно асоціюється з автоматичними воротами, дверима та електроприводами високої якості. У Європі це один з провідних виробників гаражних та промислових воріт, вхідних, внутрішніх, мультифункціональних, вогнестійких дверей зі сталі, алюмінію та деревини. А алюмінієві вхідні двері в останні роки стали займати лідируючі позиції щодо попиту на будівельному ринку. Таку популярність вони заслужили завдяки високій якості та привабливому зовнішньому вигляду.

Плюси конструкції

Якісні вхідні двері із зазначеного матеріалу відрізняються перевагами, які дозволяють використовувати їх в будь-яких приміщеннях:

  • довговічність;
  • міцність;
  • вогнестійкість;
  • стійкість до впливу біологічних і хімічних речовин;
  • легкість в догляді;
  • невелика вага.

Великий термін експлуатації обумовлений антикорозійними властивостями алюмінію. Виріб від виробника не покривається іржею навіть при підвищеній вологості. Перепади температури також не впливають на довговічність конструкцій.

При попаданні на вхідні двері хімічних або біологічних речовин поверхня не псується. Такі випадки можуть відбуватися під час прибирання під’їзду з миючими та дезінфікуючими засобами.

Вироби з алюмінію не потрібно фарбувати або наносити на них будь-яке додаткове покриття. Догляд за алюмінієвими дверима дуже простий – періодичне миття і витирання пилу. Такий матеріал мало важить, тому він не дає великого навантаження на опорні предмети і рухомі елементи. Це сприяє тому, що якість експлуатації конструкції помітно підвищується.

Комплектація

Купити вхідні двері з повною комплектацією ви зможете на сайті http://www.hormann.ua/ru/produkcija/vkhodnye-dveri/aljuminievye-vkhodnye-dveri-thermocarbon-i-thermosafe/ або зателефонувавши за телефоном, вказаним в контактах.

Двері виготовляють з профільної конструкції і термовставок. Петлі і комплектуючі виготовляються з високоміцних матеріалів, що підвищує довговічність і міцність всього виробу. Вивчивши каталог Hörmann, ви зможете вибрати інші комплектуючі. Також клієнт може доповнити відповідну конструкцію будь-яким необхідним елементом комплектації.

Як вибирати алюмінієві двері?

Купуючи такий виріб, необхідно звернути увагу на те, щоб в ньому не стикалися різні метали – вони можуть окислюватися. Ідеальним варіантом буде наявність лише алюмінієвого листа. Виготовлення такого профілю здійснюється на сучасному німецькому обладнанні.

Двері в квартиру повинні бути трохи ширшими, ніж міжкімнатні елементи. При покупці обов’язково перевірте всі замки. Переконайтеся в тому, що фурнітура позбавлена ​​навіть мінімальних похибок – хороший виробник ніколи не виставить такий товар на продаж.

Купити вхідні двері з нічної клямкою – це значить додатково убезпечити родину або офіс від досвідчених зломщиків. Петлі повинні бути протизнімні, без яких-небудь дефектів. Обов’язково зверніть увагу на якість фарбування – має сенс купувати виріб в тому випадку, якщо поверхня абсолютно рівна і на ній немає видимих ​​вад.

Установка вхідних дверей повинна здійснюватися тільки професіоналами, інакше цілком можливо, що похибки стануть причиною поломки.

Що пропонють замовникам?

Ціна алюмінієвих вхідних дверей буде залежати від розмірів і додаткових елементів вироби. Магазин Hörmann пропонує вибрати відповідну модель з комплектацією. Hörmann також пропонує покупцям таку послугу, як установка вхідних дверей під ключ. Досвідчені фахівці здійснять монтаж в найкоротші терміни.



• не пропусти