Гірськолижний курорт Санкт-Антон, один з найдорожчих, престижних і найстаріших місць відпочинку в Австрії (14 фото)

343

Розташований на заході Тирольского краю, в регіоні Арльберг, гірськолижний курорт Санкт-Антон є одним з найдорожчих, престижних і найстаріших місць відпочинку в Австрії.

Створений на самому початку XX століття як Лижний клуб Арльберг сучасний Санкт-Антон входить до групи Best of the Alps і складається з двохсот кілометрів трас різного рівня складності. Комуна позиціонується як курорт для досвідчених гірськолижників і сноубордистів. Траси для новачків тут рідкісні і зустрічаються в основному в районі Гальціга. Зате профі в Санкт-Антоні чекає маса цікавого: це і гладкі, горбисті і лісові гірські схили, і сніжні цілинні спуски, що забезпечують популярність позатрасовому катанню на лижах.

На території курорту працює більше двадцяти престижних, чотирьох і п’ятизіркових готелів з сучасними велнес-центрами. Нічне життя гірськолижної села не менш захопливе, ніж денне катання на лижах чи сноуборді. У Санкт-Антоні знаходиться більше сімдесяти ресторанів і близько сорока барів і кафе, в яких можна насолодитися вишуканими стравами австрійської та європейської кухні. Любителів танців чекають нічні клуби, молодіжні бари і дискотеки. Туристи, які цікавляться історією, можуть заглянути до місцевого Музею гірськолижного спорту і краєзнавства, помилуватися церквами Святого Антонія і Святого Якова. Є в Санкт-Антоні басейни, сауни і парові лазні. На території гірськолижного курорту також працює кінотеатр.



• не пропусти