«Ревіння моря» або червоний пляж Кайхалулу на Гаваях (16 фото)

1295

Більшість пляжів, розкиданих по всьому світу, мало чим відрізняються один від одного. Однак існують і такі, які нічим не нагадують звичні морські пейзажі. Один з таких рідкісних пляжів – Кайхалулу, розташований на одному з Гавайських островів.

Кайхалулу (Kaihalulu) – перекладається як «ревіння моря». Море тут і справді досить гучне, незважаючи на те, що бухта захищена від океану прибережним рифом. Бухта і червоний пляж мають форму півмісяця. І бухта, і її червоний пісок, утворилися в результаті давнього виверження місцевого вулкана Каукі. У цьому унікальному червоному піску міститься велика кількість окису заліза або просто кажучи – звичайної іржі. Але не бійтеся, Ви не забруднитесь. )))

Сухий пісок має просто рудий відтінок. Саме в поєднанні з тихоокеанськими хвилями пісок набуває такий насичений червоний колір. Особливо красива ця бухта на світанку. Гра ранкових сонячних променів перетворює бухту в неповторне казкове місце.

Туристи, що приїхали відпочити на червоному пляжі, зазвичай зупиняються в готелях Хани (Hana Maui). Щоб потрапити на пляж їм потрібно подолати досить складний шлях по береговій лінії. Це вузька і досить крута стежка. Але такі перепони зовсім не зменшують кількість бажаючих побачити і насолодитися пишністю контрасту буйної прибережній зелені, червоного піску і синіми морськими хвилями.

Червоний пляж Каіхалулу дуже маленький і затишний. Вода тут, в основному, спокійна і прозора. Це відмінне місце для купання і підводного плавання, а самітність і відносна важкодоступність, роблять його привабливим для нудистів.

Оцініть, наскільки розказане відповідає дійсності. Фото червоного пляжу (Red Beach) або пляжу Кайхалулу (Kaihalulu Beach), Гаваї, США.

plyazh-kaihalulu-11



• не пропусти