Як орендувати цей мальовничий приватний острів безкоштовно

790

Що ви думаєте про можливість втечі від міської метушні на мальовничий острів, скажімо, наступного літа? Уявіть, що там у вас буде реальна можливість протягом цілого тижня роздумувати про все на світі, опрацювати кілька дійсно чудових ідей, увібрати в себе все натхнення, яким наповнене життя на відокремленому острові, який наданий у ваше повне розпорядження. Така можливість реально існує, друзі, і вона називається «Острів ідей».

Фредрік Харен, в усіх відношеннях добропорядна людина, міжнародний спікер по бізнес-креативності зі Швеції і автор бестселера «Книга ідей» (а також восьми інших книг), він уже знає, наскільки це важливо для творчих людей знайти тиху надійну місцину. Він навіть купив два острови недалеко від Стокгольма, один для себе і один для гостей, так щоб «більше людей змогли випробувати магію тиші на острові і насолодитися нею в повній мірі наодинці зі своїми ідеями».

На острові є піщаний пляж, причал і традиційні шведські будиночки. У щасливчиків, які потрапили на острів, буде вибір: пожити на «Острові ідей» самому або з компанією (не більше шести осіб). Тут також можна покататися на весловому човні. Тривалість перебування, запропонована Фредріком, зазвичай становить один тиждень, але, якщо ви зможете переконати його у необхідності побути тут довше, питання про більш тривале перебування обов’язково буде розглянуте.

Форма заявки (на даний час приймаються заявки на перебування тут влітку 2020 року) набагато простіша, ніж ви думаєте. «Щоб приїхати, не обов’язково бути творчою людиною світового класу», – каже Фредрік, який сам живе на іншому острові два місяці на рік. «Головне, щоб ви були по-справжньому захоплені своїм творчим проектом, над здійсненням якого ви хочете попрацювати».

Чому б вам не спробувати потрапити на цей острів?

Як сказав одного разу Фредрік на одному зі своїх захоплюючих виступів: «Творчість – це найважливіший навик ведення бізнесу, який допомагає нам рухатися вперед».

Фредрік також «людина, яка просто любить острови» і вірить, що вони подібні до мікросвітів планети Земля, які можуть допомогти нам краще зрозуміти людство. Він навіть почав своє власне світове турне островами і присвятив цьому свій блог.

«Острів ідей» – це абсолютно «некомерційний проект», який Фредрік розглядає як спосіб допомогти творчим людям, підтримати їхні ідеї. Гостям надається можливість робити благодійні пожертви, якщо вони того побажають, але заробляти гроші на вашому творчому проекті – не його мета. Брати гроші з творчих людей, за його словами, «було б занадто буденно і приземлено, що йде врозріз із самим поняттям креативності».

Звучить надто добре, щоб бути правдою? «Острів ідей» спеціально створений «на честь всіх творчих людей, які створили щось таке, що, як люди звикли думати, і є занадто хорошим, щоб бути правдою».



• не пропусти