Xiaomi показала «розумну» зубну щітку

    167
    Xiaomi показала «розумну» зубну щітку

    Ціна становить 1 399 гривень

    Xiaomi показала електричну зубну щітку MiJia sound wave electric.

    Вона зовні нагадує Soocare X3, але істотно відрізняється від неї. Швидше за все, новинка покликана зайняти середню ланку між класичними зубними щітками і крутою Soocare.
    MiJia sound wave electric має тільки одну фізичну кнопку управління для включення / вимикання і перемикання режимів чистки. Також, гаджет оснащений набором контрольних світлодіодів.

    Нижня частина електричної зубної щітки оснащена гумовим кільцем для поліпшення зчеплення з поверхнею.

    Корпус захищений за стандартом IPX7.
    Насадка зубної щітки знімна. Частота рухів щетинок становить 31 000 разів на хвилину, що є досить високим показником. Щільність цих щетинок досить висока, щоб забезпечити якісну чистку зубів.

    Заряджається MiJia sound wave electric від зарядної станції. Сама станція оснащена USB-кабелем, що має дозволити їй працювати, наприклад, від павербанка.

    Зубна щітка забезпечена вбудованим акумулятором ємністю 700 мАг, заряду якого вистачає до 18 днів автономної роботи, в залежності від інтенсивності використання.

    Крім цього, MiJia sound wave electric здатна синхронізуватися зі смартфоном за допомогою спеціального мобільного додатку. Ціна становить 1 399 гривень.



    • інші новини