iPhone Xs Plus отримає найбільший екран в історії Apple

    547

    У 2018 році компанія Apple представить 3 нових смартфона, в числі яких модель iPhone Xs Plus з екраном, діагональ якого буде мати розмір 6.5 дюйма.


    Якщо подивитися на весь існуючий асортимент цього виробника, то стає зрозумілим, що флагман iPhone Xs Plus стане найбільшим в історії продуктів Apple . Адже екран з діагоналлю 6.5 дюйма до цього ще не отримував жоден iPhone компанії.

    Apple iPhone в 2018 році
    Apple iPhone в 2018 році

    При цьому в якості матриці в гаджеті буде використовуватися OLED панель (як і у випадку з iPhone X ), що має характерну виїмку у верхній частині. Якщо подивитися на рендер, то там вказано розмір щільності пікселів – до 500 ppi. Крім шикарного дисплея з практично відсутніми рамками цей смартфон в своєму оснащенні матиме ще один важливий компонент – процесор нового покоління Apple A12 .

    Як ми знаємо, до теперішнього моменту жодному з мобільних процесорів не вдалося перевершити потужність SoC від Apple. Тому логічно очікувати такого ж успіху і від нового чіпа 2018 року. Ще витоку повідомляють, що в флагмані буде сканер відбитка пальця, вбудований під екран (як і в базовому iPhone X), але з поліпшеною функціональністю. Звичайно ж, модель буде мати і більш просунуту технологію розпізнавання особи Face ID.

    Якими ще фішками порадує iPhone Xs Plus – поки не відомо. Але думаємо, виробник обов’язково знайде, чим здивувати своїх фанатів. До речі, крім цього смартфона з величезною діагоналлю будуть запущені і 2 моделі з меншими розмірами – 5.8 дюймів і 6.1 дюйм. Так що користувачеві буде з чого вибирати – відразу 3 версії топової десятки!



    • інші новини