Відомий журналіст бореться зі смертельною хворобою

    691

    Відомий харківський журналіст і телеведучий Ігор Жуков зіткнувся зі страшною хворобою. Лікарям вдалося діагностувати онкологію на початковій стадії, Жукову зробили важку операцію з видалення пухлини, і тепер йому необхідна дорога хіміотерапія, адже є ймовірність, що хвороба повернеться.

    Про це повідомив гендиректор телерадіокомпанії “А/ТВК” Сергій Бордовський на своїй сторінці у Facebook, закликаючи допомогти журналісту хто чим може, пише Знай.

    Жуков, в свою чергу, написав: “Дякую всім величезне! .. Операція звалилася, як сніг на голову … Ніколи не думав, що доведеться замислитися про життя і смерть… Дякую Богові, янголам-охоронцям, лікарям, близьким і всім, хто допомагає і словом, і ділом. Завжди знав, що цей світ прекрасний і гармонійний, і що в ньому стільки добрих, милосердних, чуйних людей! .. Свою телепрограму встиг зняти наперед, тому по ТБ і соцмережах бігатиму живчиком, а в житті ще попереду чекає … Але прорвемося! .. Як казав улюблений герой улюбленого фільму з дитинства: “Будемо жити!”.