За задумом Кремля, саме Савченко має звільнити українських полонених, – нардеп

    354

    Скоріш за все, Надії Савченко вдасться звільнити українських полонених й стати таким собі героєм-рятівником, скомпрометувавши при цьому всю українську владу та складний переговорний процес обміну полонених. Саме таке завдання Росії, можливо, навіть того не усвідомлюючи, має виконати колишня бранка Кремля.

    Таку думку у прямому ефірі програми «Перші про головне. Коментарі»(щобудня о 13.00-15.00 та 19.00-21.00 на телеканалі ZIK) висловив народний депутат від фракції БПП Сергій Рудик.

    «Історія Надії Савченко була для мене дивною від самого початку. А вже сьогодні ми бачимо, що народний депутат України свідомо йде на контраверсійний вчинок. Тому я вважаю, що окрім декларованих цілей звільнення полонених, Савченко виконує приховані завдання та цілі», – певен Сергій Рудик.

    Депутат наголошує, що у такій ситуації, коли український громадянин, а більше того – народний депутат України, заявляє про переговори з терористами, що фактично легалізує їх на міжнародній арені, потрібно пригадати, з чого все починалося, а саме анексія Криму та окупація Донбасу.

    «Потрібно всім пригадати з чого починався конфлікт між Україною та Росією. Я нагадаю, що прийшли так звані зелені чоловічки, які намагалися зовнішню агресію РФ щодо нашої держави прикрити таким собі громадянським конфліктом усередині України. Тобто, сьогодні Савченко грає на руку саме такому сценарію, коли виступає посланцем доброї волі, повністю дискредитуючи при цьому українську владу», – наголосив народний депутат.

    Нардеп переконаний, що Росія дозволить Надії Савченко стати таким рятівником, адже вона фактично зробила все те, що Росія нав’язувала Україні протягом тривалих переговорів.

    «Пригадайте роботу нашого першого віце-спікера Ірини Геращенко. Вона фактично погрузла повністю в переговорному процесі щодо полонених і робить все, щоб добитися бодай якихось поступок терористів. Однак їй навіть заборонили в’їзд у Росію. Проте Надія Савченко, яка нібито вбивала російських громадян, сьогодні може вільно вести переговори про звільнення у російському посольстві», – зауважив Сергій Рудик.



    • інші новини