Негода відрізала Росії єдиний шлях сполучення із Кримом

    360

    На території окупованого півострова Крим через негоду припинено єдине можливе транспортне сполучення із Росією – на Керченській поромній переправі.

    Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

    Протягом кількох останніх днів у Ялті, Севастополі та Алушті шквальний вітер вириває дерева, які потім падають на автомобілі.

    Окупаційні сили регулярно перекривають усі дороги через можливу лавину.

    Переправа через Керченську протоку – єдиний шлях сполучення із Росією, а за законами України в’їзд на півострів через неї заборонений, його прирівнюють до порушення державного кордону.

    Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що в російському курортному місті Сочі вирує шторм та сильний ураганний вітер. Через негоду у населеному пункті рятувальні служби перевели у режим підвищеної готовності. Шквальний вітер повалив на вулицях дерева, стовпи та руйнував будинки. В одній із будівель зірвало частину даху. Хвилі на узбережжі сягають заввишки кількох метрів. Вода затопила перші поверхи готелів. Стихія дісталась й елітних будинків, які розташовані на Імеретинському курорті. Потужний штормовий вітер подолав берегозахисні споруди і обрушився на прибудинкові території, дитячі майданчики та інші споруди.