YouTube на телевізорах показує рекламу навіть під час паузи

    143

    Користувачі YouTube на телевізорах почали масово скаржитися на рекламу, навіть коли відео поставлене на паузу. Зазначимо, що команда YouTube анонсувала такий рекламний формат у травні 2023 року та почала тестувати його у низці регіонів. Тепер, схоже, що в YouTube почали впроваджувати формат рекламної паузи для користувачів по всьому світу.

    Як видно в скаргах, при постановці відео на паузу програвач зменшується у вікні зліва, а реклама відображається праворуч. У колонці з рекламою є відповідна мітка Sponsored, вказано назву бренду та логотип. Ви також побачите підпис до оголошення, кнопку «Відхилити», щоб закрити його, та кнопку «i», щоб отримати більше інформації. Реклама автоматично зникає під час відтворення відео.

    При цьому Google продовжує боротися з блокувальниками реклами на платформі YouTube. Остання така новація полягає у впровадженні реклами на стороні сервера, що зробить блокувальники марними, оскільки реклама вбудована в самі ролики. Схоже, що в майбутньому єдиним способом відмовитись від реклами стане преміум-підписка YouTube.



    • інші новини