Кешбек за українські товари: 880 000 українців вже скористалися програмою

    175

    Українська програма “Національний кешбек” продовжує завойовувати популярність серед громадян ще на етапі бета-тестування. Згідно з повідомленням пресслужби “Дії”, користувачі вже бачать перші нарахування кешбеку за покупки, здійснені 2-3 вересня. Обробка даних за інші дні триває, а офіційний запуск програми планується незабаром.

    З моменту початку тестування минулого тижня, більше ніж 400 000 українців виявили інтерес до програми, зареєструвавши спеціальні картки для отримання кешбеку. На сьогодні таких карток випущено вже понад 880 000.

    Програма “Національний кешбек” охоплює не лише споживачів, але й виробників. Через портал “Дія” до неї приєдналися 713 українських виробників, зареєструвавши близько 130 000 товарів. Серед відомих компаній, які вже беруть участь у програмі, є “Епіцентр K”, “Comfy”, “Сільпо”, “АТБ-Маркет”, “NOVUS”, “OKKO”, “WOG” та інші. Міністерство економіки також зазначає, що близько 100 торговельних мереж ще в процесі приєднання, тож програма продовжить розширювати свої можливості.

    Програма пропонує повернення 10% від вартості покупки українських товарів, із максимальним лімітом у 3000 гривень на місяць. Кошти, отримані через кешбек, можна використати на оплату комунальних послуг, підтримку Збройних Сил України або інвестування у військові облігації.

    Для належної роботи сервісу, користувачам рекомендується оновити додаток “Дія” та банківський застосунок, що обслуговує рахунок, і прив’язати картку кешбеку до “Дії”. Це гарантує безперебійне функціонування програми.



    • інші новини