Магнітні бурі та бабине літо: чого чекати українцям 11 вересня

    953

    Сьогодні, 11 вересня, на українців очікують дві важливі погодні події: посилення магнітної активності Землі та продовження бабиного літа. Синоптик Наталка Діденко попереджає про магнітні бурі, які можуть вплинути на самопочуття чутливих до цього людей, тому радить мати при собі ліки, як-от “Нурофен” чи “Цитрамон”. Але не лише бурі будуть темою дня.

    За прогнозами, магнітні бурі завтра можуть викликати головний біль, втому та інші неприємні відчуття у людей, схильних до впливу таких явищ. Варто бути готовим до можливих стрибків тиску та нездужань, особливо для метеозалежних людей.

    Завтра більшість регіонів України зможе насолоджуватися теплою та сонячною погодою. Температура вдень сягатиме від +25 до +30 градусів, що створить ідеальні умови для прогулянок на свіжому повітрі.

    Проте не всім пощастить з сухою погодою. Західні області можуть очікувати локальні дощі та прохолодніший день з температурою від +18 до +23 градусів. Також на Одещині ввечері прогнозують опади, місцями навіть з грозами.

    У столиці завтра буде тепло та сухо, стовпчики термометрів покажуть +27 градусів. Але вже з 12 вересня у Києві прогнозують дощі, хоча температура залишиться на високому рівні, що продовжить атмосферу бабиного літа.

    Наступні кілька днів, 12-13 вересня, принесуть більше опадів на західні області України, а дощі можливі по всій країні. При цьому температурний режим залишиться теплим, хоча стрибки атмосферного тиску можуть дещо вплинути на самопочуття.