Партія “Слуга народу” під ударом: лише 7% українців оцінили її роботу позитивно

    151

    Парламентська більшість “Слуга народу” стикається з жорсткою критикою. За результатами опитування Омнібус Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), опублікованого 7 червня, лише 7% українців оцінили роботу партії позитивно.

    Статистика говорить сама за себе

    Лише 2% респондентів вважають діяльність “слуг” “дуже доброю”, ще 5% оцінили її “скоріше добре”. Нейтральну позицію зайняли 31% опитаних, тоді як більшість — 55% — висловили негативне ставлення. Серед них 32% оцінили роботу партії “дуже погано”, а 23% — “скоріше погано”.

    Порівняння з президентом

    Також 7 червня КМІС опублікував результати опитування щодо президента Володимира Зеленського. Згідно з даними, 59% українців йому довіряють, хоча спостерігається тенденція до зниження рівня довіри.

    Методологія дослідження

    Опитування проводилося протягом 16−22 травня 2024 року на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. У ньому взяли участь 1002 респонденти з усіх регіонів, підконтрольних Україні. Статистична похибка становить до 3,4% для показників, близьких до 50%, 3,0% для показників, близьких до 25%, 2,1% для показників, близьких до 10%, і 1,5% для показників, близьких до 5%.



    • інші новини