У WhatsApp з’явилися нові функції

    1333

    WhatsApp готується переосмислити процес голосових дзвінків. У новій бета-версії для Android при вхідному дзвінку фото абонента розгортається на весь екран. Про це повідомляє видання WABetaInfo.

    З’явилися й інші нові функції, які стосуються дзвінків. Наприклад, іконки верхньої частини дозволяють згорнути вікно дзвінка або додати учасників до контакту до поточного голосового чату.

    До нижньої панелі додалися додаткові параметри. Знзміни стосуються Android-версії WhatsApp і поки не зрозуміло, чи редизайн дійде до користувачів iOS.

    Поки що нововведення можуть оцінити тільки бета-тестери. Для цього потрібно завантажити з Google Play клієнт з номером збирання 2.24.12.14. Очікується, що найближчими днями апдейт представлять і іншим користувачам.

    WhatsApp – це американський безкоштовний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв’язку по IP, що належить компанії Meta. Він дозволяє користувачам надсилати текстові та голосові повідомлення, здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися зображеннями, документами, розташуванням користувача та іншим контентом.



    • інші новини