У безкоштовних користувачів ChatGPT з’явився доступ до кастомних версій GPT

    134

    Користувачі безкоштовного варіанту ChatGPT отримали доступ до створеної спільнотою спецверсій моделей GPT – з ними можна аналізувати діаграми, ставити питання про фотографії та працювати з іншими функціями, які на початку травня отримала офіційна GPT-4o.

    Раніше такі функції як відповіді з веб-пошуком, аналіз даних, створення діаграм, машинний зір, завантаження файлів, пам’ять контексту та спецверсії GPT були доступні лише для користувачів тарифів ChatGPT Plus, Teams і Enterprise — тепер вони відкриті для всіх, хто користується ChatGPT.

    А ось своїх власних версій GPT користувачі безкоштовного варіанту ChatGPT створювати поки що не можуть.

    Функції аналітики даних та створення діаграм дозволяють безпосередньо підключати сховища OneDrive та Google Drive до ChatGPT. Розробники спеціальних версій GPT також можуть брати участь у програмі розподілу доходів, яку OpenAI у тестовому режимі запустила у березні.

    Платні передплатники мають ще одну перевагу — менш жорсткі обмеження на кількість повідомлень. Коли користувачі безкоштовної платформи досягають ліміту повідомлень у чаті з GPT-4o, вони автоматично перемикаються на менш потужну GPT-3.5. Голос ШІ Sky, який до ступеня змішування нагадує голос Скарлетт Йоханссон (Scarlett Johansson) навіть самій актрисі, поки залишається недоступним.



    • інші новини