YouTube почав боротися з блокувальниками реклами новими методами

    339

    Розробники YouTube вигадали новий спосіб боротьби з користувачами блокувальників реклами. Тепер, коли користувач відкриває відео, воно автоматично прокручується до кінця, повідомляє портал WCCFTech.

    Раніше YouTube не дозволяв користувачам із блокувальниками реклами дивитися відео через повідомлення з пропозицією відключити блокувальник. Тепер відео відразу ж прокручується до кінця, а деякі користувачі подумали, що це збій в роботі сервісу.

    Спроби відтворити відео, переміщуючи повзунок вручну на початок відео, не допоможуть обійти це обмеження. У такому випадку ролик знову перемотується в кінець або нескінченно завантажуватиметься.

    Очевидно, нова система була впроваджена для всіх популярних блокувальників реклами, і поки що немає способу її обійти. Єдиний спосіб розв’язати цю проблему – відключити Ad Block або оформити передплату YouTube Premium.

    Наприкінці травня ця проблема актуальна лише для глядачів YouTube, які користуються блокувальниками реклами у браузері. У модифікованих додатках YouTube на Android подібних проблем поки що не було.



    • інші новини