Складаний iPhone та iPad, iPhone SE 4 і інше: до мережі потрапила дорожня карта компанії Apple на найближчі роки

    155

    До мережі потрапила дорожня карта Apple на кілька років вперед. Вона стосується планів Apple щодо низки продуктів, хоча явно не всіх.

    Документ не новий, оскільки стартує з 2023 року. Щонайменше те, що було вказано для 2023 та 2024 років, вже підтверджено. Що ж до іншого, ми бачимо важливі нововведення для iPhone наступного року.

    По-перше, це вихід iPhone SE 4, що узгоджується з багатьма витоками та чутками. По-друге, документ говорить про появу в iPhone, і це явно торкнеться тільки старших моделей Pro, потрійної 48-мегапіксельної камери і 48-мегапіксельного датчика для фронтальної камери. Це буде важливою зміною щодо актуальної конфігурації датчиків iPhone.

    У 2026 році нас нібито чекає складний iPhone, ноутбуки MacBook з панелями OLED і доступніша гарнітура Vision. Ще тут варто виділити екрани OLED для iPad Air та mini.

    Ну а в 2027 та 2028 році Apple нібито збирається випустити гарнітуру доповненої реальності та складний iPad з 20-дюймовим екраном.

    Документом поділився Revegnus, який першим опублікував фотографію Samsung Galaxy Z Flip5 до його виходу, повідомив GPU AMD в SoC Exynos 1480, а також описав характеристики Exynos 2400, які потім підтвердилися в ПО Geekbench.



    • інші новини