Тепер без реєстрації: для роботи з ChatGPT більше не потрібний обліковий запис

    81

    Тепер для доступу до безкоштовної версії популярного чат-бота зі штучним інтелектом ChatGPT не потрібно заводити обліковий запис. Втім, це не стосується платних продуктів OpenAI на кшталт DALL-E 3 або більш просунутої версії ChatGPT Plus.

    Обліковий запис, як і раніше, потрібний не тільки для генератора зображень DALL-E, але і для доступних обмеженому колу користувачів та партнерів продуктів OpenAI, таких як платформа для генерації відеороликів Sora або нещодавно анонсований ШІ VoiceEngine. Також для використання платної версії CahtGPT на базі нейромережі GPT-4 потрібно завести обліковий запис.

    Чат-бот доступний через chatgpt.com і поки що працює тільки в США. OpenAI підкреслила, що незареєстровані користувачі також зможуть відмовитися від використання даних чат-боту, що передаються ними, для навчання ШІ.

    Щоб убезпечити себе та користувачів від можливих проблем, OpenAI ввела «додаткові заходи захисту», що включають блокування запитів «на різні [заборонені] теми», список яких не наводиться.

    За словами OpenAI, щотижня ChatGPT користуються понад 100 мільйонів людей у ​​185 країнах. Сервіс з відстеження трафіку SimilarWeb повідомляє про 1,6 млрд відвідувачів лише за лютий 2024 року, що робить ChatGPT найпопулярнішим чат-ботом у світі. Хоча на п’яти йому настає Gemini від Google, місячна кількість унікальних відвідувачів якого у травні минулого року, ймовірно, сягала 1,8 млрд.



    • інші новини