Microsoft додала найпотужнішу нейромережу GPT-4 Turbo у безкоштовну версію Copilot

    75

    Microsoft істотно підвищила продуктивність та розширила можливості свого чат-бота Copilot. Тепер усі користувачі Copilot можуть безплатно отримати доступ до великої мовної моделі (LLM) GPT-4 Turbo від OpenAI. Раніше доступ до GPT-4 Turbo можна було отримати лише при покупці передплати Microsoft Copilot Pro вартістю $20 на місяць.

    Сьогодні в Microsoft оголосили, що “після чималої роботи” GPT-4 Turbo тепер доступний для безкоштовних користувачів Copilot. Передплатники Copilot Pro, які віддають перевагу старішій версії LLM GPT-4 у Copilot, можуть перейти на цю модель, вибравши відповідну опцію в меню.

    Партнер Microsoft з розробки генеративного ШІ, компанія OpenAI, вперше анонсувала GPT-4 Turbo у листопаді 2023 року. “Турбо-версія” пропонує користувачам доступ до набагато більшого контекстного вікна розміром 128 тис. символів, що доводить обсяг текстової підказки до 300 сторінок. Підтримка ChatGPT-4 Turbo з’явилася у передплаті Copilot Pro у грудні.

    Цей тиждень був дуже важливим для команди Copilot. У понеділок Microsoft підтвердила, що всі користувачі Copilot Pro можуть отримати доступ до Copilot GPT Builder. Новий інструмент дозволяє без навичок програмування створювати власних чат-ботів, «заточених», відповідати на конкретні питання з цільових тем. Передплатники Copilot Pro зможуть надавати необмежений доступ до своїх чат-ботів будь-кому, незалежно від пристрою та наявності облікового запису Copilot Pro.

    Нещодавній витік деяких рекламних матеріалів від Samsung вказує на те, що найближчим часом буде представлено ще більше нових функцій Copilot, включаючи покращену інтеграцію із програмою Microsoft Phone Link на смартфонах Samsung Galaxy.



    • інші новини