BBC: для покращення статевого життя вчені радять одягати шкарпетки

    71

    Дослідження, проведене в Університеті Гронінгена, проливає світло на важливі аспекти досягнення оргазму у людини. Професор Герт Холстеге та його наукова група розглянули вплив тілесної температури на сексуальний досвід та дійшли дивовижних висновків. Згідно з публікацією на ВВС, в експерименті, в якому брали участь 13 гетеросексуальних пар віком від 19 до 49 років, одна половина пари лягала в сканер мозку, а їхні партнери стимулювали їх вручну з метою досягнення оргазму. Після цього процес повторювався, але з обміном ролями між партнерами.

    Результати дослідження виявилися разючими: з’ясувалося, що оргазм був помітно легше досягти, коли випробувані відчували тепло в ногах. Як уточнили вчені, близько 80% пар змогли досягти оргазму, коли їм було дозволено носити шкарпетки під час експерименту. У порівнянні з попередніми результатами, де лише 50% пар досягали оргазму в тому ж інсценованому середовищі, це значне покращення.

    Хоча механізм, що пояснює зв’язок між теплом ніг і сексуальним задоволенням, потребує подальших досліджень, ці нові дані наголошують на важливості фізіологічних аспектів сексуального досвіду. Розуміння того, як тілесні відчуття впливають на сексуальну функцію, може пролити світло на нові методи лікування сексуальних дисфункцій та підвищити якість сексуального життя у людей.



    • інші новини